Artikelen die verstandig zijn om tijdens Black Friday te kopen

Laatst bijgewerkt: 15 november 2023

Black Friday staat weer voor de deur en veel mensen zijn al een lijstje aan het maken van aankopen die ze bewaren voor deze dag. Dit kan namelijk een hoop geld schelen als je naar de juiste winkels gaat. In Nederland doen namelijk steeds meer verkopers mee met grote kortingen op Black Friday. Er zijn een aantal artikelen die je het beste pas kunt kopen op deze speciale dag eind november. Deze artikelen zetten we in dit artikel voor jou op een rij!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  1. Witgoed 

  Koelkasten, vaatwasser, wasmachines, drogers, enzovoorts. We kunnen deze apparaten bijna niet meer missen in een modern huishouden. Witgoed is erg belangrijk om efficiënt en fijn te kunnen leven, maar helaas zit er vaak ook een behoorlijke prijs aan. Zeker als je voor een energiezuinige variant wil gaan. Als jouw wasmachine kapot gaat, wil je natuurlijk het liefst meteen een nieuwe, want je moet wel kunnen wassen. Toch is het verstandig om te wachten tot Black Friday, want dan kun je een veel betere wasmachine kopen die energiezuiniger is en meer opties biedt, en dat voor dezelfde prijs die je normaal voor een heel simpele wasmachine zou betalen. 

  2. Elektrische fietsen 

  Een elektrische fiets is vandaag de dag eerder de norm dan de uitzondering, maar dat betekent helaas niet dat de prijs omlaag is gegaan. De kans dat je meer dan 1000 euro betaalt voor een elektrische fiets, is nog steeds erg groot. Ook dit is dus een aankoop die je het beste kunt doen op het moment van een aantrekkelijke aanbieding, zoals met Black Friday. Dit scheelt je zo een paar honderd euro, wat voor de meeste huishoudens de moeite wel waard is met de huidige prijzen voor levensonderhoud. Zijn de elektrische fietsen in de aanbieding nog steeds een beetje boven jouw budget? Dan kun je altijd op zoek gaan naar een tweedehands elektrische fiets!

  3. Spelconsoles en accessoires 

  Ben jij van plan om een PlayStation 5 of een Xbox Series X of S te kopen? Dan kun je dit het beste met Black Friday doen, maar wees er dan wel op tijd bij. Dit zullen vast en zeker populaire producten worden op deze dag, dus de kans dat ze na een paar uur op zijn is groot. Het scheelt je ook een hoop geld, want de nieuwprijs van een digitale editie van de PlayStation 5 is al 450 euro. 

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel scheelt Black Friday?
  De meeste Nederlandse winkels hebben hun eigen aanbiedingen, dus de kortingen zijn niet overal hetzelfde. Kortingen kunnen op Black Friday oplopen tot 90%!

  Wat doet Mediamarkt met Black Friday?
  Mediamarkt doet overal in Nederland mee met Black Friday. Vaak zijn er kortingen in alle productcategorieën, van tv’s en spelconsoles tot koffiezetapparaten en andere huishoudelijke apparaten. 

  Welke korting op Black Friday?
  Kortingen op Black Friday kunnen oplopen tot 90% van de originele prijs van het product. Iedere winkel heeft zijn eigen aanbiedingen en acties.

  Advertentie