Lol Surprise sale: Leuk speelgoed voor alle leeftijden

Laatst bijgewerkt: 31 januari 2022

Als je een kind hebt dat op de basisschool zit, ken je vast het speelgoed van Lol Surprise wel. Zo niet, dan helpen we je even op weg. De collectie van Lol Surprise bestaat uit allerlei baby’s en dieren die in een bal zitten die je laagje voor laagje kunt afpellen. Zo komt er steeds een nieuwe verrassing tevoorschijn waarmee je dichter bij jouw Lol Surprise speelgoed figuurtje komt. Welke baby of welk dier er in de bal zit, is altijd een verrassing. Een perfect cadeautje voor kinderen die graag verrast worden dus! 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Het ontstaan van Lol Surprise

  De rage van Lol Surprise leek een tijdje over te zijn, maar dat blijkt toch allesbehalve waar te zijn. Het is de kracht van het uitpakken en de verrassing die dit speelgoed zo populair maken. Lol is de afkorting voor Lil Outrageous Littles. Het is eigenlijk een variant op een surprise ei, maar dan niet van chocolade en een stuk groter. De makers van dit geliefde speelgoed kwamen op het idee van de Lol Surprise bal door vloggers die filmpjes maken van het uitpakken van dingen die ze hebben besteld, bijvoorbeeld speelgoed, wat ze ook wel ‘unboxing’ noemen. De unboxing video’s waren meteen erg populair en zijn dat ook altijd gebleven. Dat heeft de makers van Lol Surprise op het idee gebracht van hun speelgoed collectie.

  Verschillende soorten ballen

  Een Lol Surprise bal bestaat uit meerdere lagen die je met behulp van een getekende rits per laag kunt uitpakken. De lagen zijn gemaakt van folie en hebben een kartelstrip die het afwikkelen ervan makkelijk maakt. Onder iedere laag vind je een verrassing. Elke bal is ook verschillend en je kunt dus nooit aan de buitenkant zien welk poppetje je aan de binnenkant zult vinden. Iedere laag bevat aanwijzingen naar de volgende verrassing, dat maakt het extra leuk voor kinderen en houdt ze ook lekker even bezig. In totaal heeft iedere bal zeven lagen en dus ook zeven verrassingen. De verrassingen zijn erg gevarieerd, maar hebben allemaal te maken met het poppetje dat zich in het midden bevindt. Voordat je bij de Lol Surprise pop terecht komt, vind je een geheim bericht, namelijk een outfit waarmee je de pop aan kunt kleden, accessoires en stickers. De ballen komen in steeds meer thema’s uit, zoals een glitter thema, eye spy en make-over. De poppetjes uit iedere serie zien er weer compleet anders uit.

  Waar koop je de Lol Surprise ballen?

  Je kunt de Lol Surprise artikelen op verschillende plekken kopen, maar je vindt ze vooral in speelgoedwinkels zoals de Intertoys. Bij de Intertoys vind je een grote collectie aan Lol Surprise speelgoed. Natuurlijk vind je er de ballen en accessoires voor de figuurtjes, maar ook andere artikelen van het speelgoedmerk. Je kunt zelfs een heel huis kopen waar de Lol Surprise poppetjes in kunnen wonen. Dat maakt de collectie van jouw kind helemaal af. Vandaag de dag blijft het merk nog steeds uitbreiden met nieuwe producten, zoals een koptelefoon en een schoonheidssalon. Als je kinderen hebt die fan zijn van Lol Surprise zul je dus nooit moeite hebben om een leuk cadeau voor ze te vinden. Naast speelgoedwinkels vind je het speelgoed van Lol Surprise ook op online marktplaatsen, zoals Amazon en Bol.com. Soms zelfs in andere winkels. Bij de Action vind je bijvoorbeeld ook regelmatig speelgoed van Lol Surprise, vooral rond Sinterklaas.

  Wanneer is er een Lol Surprise sale?

  De ballen van het speelgoedmerk zijn niet super duur, maar als je bijvoorbeeld het Lol Surprise huis wil kopen voor jouw kinderen, dan ben je wel wat meer geld kwijt. Door zo’n aankoop goed te timen kun je veel geld besparen. Om dat te kunnen doen, moet je natuurlijk wel weten wanneer je het speelgoed van Lol Surprise in de sale kunt verwachten. Het merk zelf heeft helaas geen uitverkopen op vaste data, maar sommige resellers hebben dat gelukkig wel. Bol.com heeft bijvoorbeeld ieder jaar grote sales rond Black Friday en de feestdagen en natuurlijk tijdens de Bol 7-Daagse. Tijdens deze sales zul je zeker ook artikelen van Lol Surprise tegen een scherpe prijs kunnen kopen. Bij speelgoedwinkels zoals de Intertoys kun je zelf op de hoogte blijven van uitverkopen die op de planning staan door je aan te melden voor de nieuwsbrief van de winkel. Dan krijg jij via de mail te horen wanneer er nieuwe sales op de planning staan en voor welke producten.

  Andere producten van Lol Surprise

  Zoals we eerder al aangaven, bestaat de collectie van Lol Surprise allang niet meer alleen uit de ballen. Het merk is zo populair geworden dat ze ook allerlei ander speelgoed zijn gaan produceren. Als kinderen eenmaal fan zijn van het merk, willen ze natuurlijk alles in dat thema hebben. Er zijn rugzakken en broodtrommels te vinden van Lol Surprise, maar ook grotere poppen die je kunt aankleden. Dat is de Lol Surprise OMG collectie, die bestaat uit poppen in allerlei stijlen. Daarnaast zijn er ook een hoop speelsets te vinden, zoals de OMG 4-in-1 glamper en de Clubhouse speelset. Mochten jouw kinderen graag creatief bezig zijn, dan kun je eens kijken naar de creatieve collectie van Lol Surprise. Zo heb je bijvoorbeeld het Ontwerpboek, waarin kinderen hun eigen outfits kunnen ontwerpen, of zelfs een heel modedagboek voor de kinderen die graag met mode bezig zijn. Als jouw kinderen van kleuren houden, vind je op het internet ook eenvoudig een leuke Lol Surprise kleurplaat. Daar kun je ze vast ook blij mee maken!

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is er een Lol Surprise sale?

  Het merk zelf heeft geen uitverkopen op vaste data, maar resellers hebben dat vaak wel. Bol.com heeft bijvoorbeeld een aantal vaste sales ieder jaar.

  Wat is Lol Surprise?

  Lol Surprise is een speelgoedmerk dat onder andere de verrassingsballen verkoopt waar poppetjes of dieren inzitten.

  Verkoopt Lol Surprise alleen de verrassingsballen?

  Nee, Lol Surprise verkoopt tegenwoordig allerlei speelgoed, bijvoorbeeld ook een huis voor de poppetjes uit de ballen, of zelfs een schoonheidssalon. 

  Advertentie