Foot Locker sale: het hele jaar door korting op sneakers

Laatst bijgewerkt: 9 november 2021

Bij Foot Locker draait alles om sneakers. Deze schoenenwinkel profileert zichzelf als een wereldwijde marktleider op het gebied van sportschoenen- en kleding. Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als er van tijd tot tijd een mooie Foot Locker sale voorbijkomt! De collecties van Foot locker worden al meer dan dertig jaar samengesteld door sneakerfans. Zo weet je zeker dat je bij Foot Locker aan het juiste adres bent voor te gekke sneakers. Naast een mooie sneaker sale bij Foot Locker kun je hier dus ook terecht voor sportkleding. Zowel voor heren als dames.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Foot Locker denkt aan de heren

  Foot Locker is de slechtste niet en heeft regelmatig een Foot Locker heren sale. Tijdens zo’n sale koop je mannenkleding- en schoenen tegen een gereduceerd tarief. In principe heeft het kledingmerk altijd wel een sale lopen die voor mannen relevant is. Door even een kijkje te nemen op de website van Foot Locker kom je al gauw een aantal mooie deals tegen. Het maakt niet zo gek veel uit waar je naar op zoek bent, het assortiment is breed: schoenen, shirts, tassen, petten en ga zo maar door.

  Exclusieve aanbiedingen en gratis verzending

  Wil je naast de Foot Locker sale ook nog eens gebruik maken van gratis verzending? Dan heb je geluk, want dit is mogelijk in de online winkel! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden voor een FLX Membership. Aanmelden is gratis. Naast gratis verzending ontvang je ook exclusieve rewards en meer. De rewards ontvang je in de vorm van punten na een aankoop, die je kan inwisselen voor allerlei leuke artikelen.

  Niet exclusief voor mannen

  Foot Locker lijkt soms een overwegend mannenmerk, maar het merk heeft ook met grote regelmaat een Foot Locker dames sale. Door op de website van Foot Locker te navigeren naar de tab ‘sale’ vind je al vrij gauw de dames sectie. Hier krijg je de keuze uit verschillende producttypen binnen de Foot Locker dames sale. Het zijn ongeveer dezelfde producten als bij de mannen. Denk dus aan: schoenen, sportkledij, petten en tassen. Ook voor vrouwen geldt natuurlijk: wil je gebruikmaken van gratis verzending? Meld je dan via de website aan voor een FLX Membership om naast de korting ook nog eens gratis verzending te krijgen.

  Sneakers = Foot locker

  Het merk Foot Locker staat vooral bekend om de hippe sneakers. Dit zie je direct als je de winkel binnenloopt. Muren vol sneaker kijken je aan. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat Foot Locker vooral veel sneaker sales heeft. In principe heeft Foot Locker altijd wel een uitverkoop op de eigen website, maar de winkel werkt ook veel met mid-season en end-of-season sales. Dit is eigenlijk gewoon een excuus om hele mooie sneakers tegen een mooie prijs in de uitverkoop te doen!

  De mid-season sales zien we meestal op twee momenten in het jaar. De eerste vindt plaats in de lente, meestal van maart tot en met mei. De tweede mid-season sale in de herfstperiode vindt vaak plaats van september tot en met oktober. Het einde van deze Foot Locker sale wordt dan vaak ingeluid met een end-of-season sale. Tijdens zo’n uitverkoop wordt de oude collectie tegen een zacht prijsje de deur uitgegooid.

  Foot Locker is er ook voor de kleintjes

  Juist, ook voor de kleintjes heeft Foot Locker mooie sales! Dit noemen we de Foot Locker kids sale, en is een vast onderdeel van de website. Via het tabblad ‘sale’ op de Foot Locker website kun je vrij gemakkelijk naar de Foot Locker kids sale navigeren. Hier vind je allerlei artikelen die variëren van rompers tot kleine slippers, mini sneakertjes en sportkleding voor kinderen.

  Een Foot Locker kids sale is ideaal voor de ouders met een kleine beurs. We weten immers allemaal hoe hard kinderen groeien, en hoe snel je de net gekochte kleren weer bij het oud vuil kan zetten omdat je kind er is uitgegroeid. Door slim gebruik te maken van de Foot Locker sale hou je een beetje overzicht op je uitgaven, terwijl je kinderen er wél leuk bijlopen!

  Adidas Superstar voor de echte liefhebbers

  Sommige mensen kennen het, anderen niet. Het is een kwestie van smaak, maar de echte liefhebbers weten waar het over gaat als we het hebben over de ‘Adidas Superstars’. Foot Locker heeft geen aparte Adidas Superstar sale. Wel hebben ze dit type regelmatig in de aanbieding via de reguliere sale op hun eigen website.

  Wat je het beste kan doen is de sale op de website van Foot Locker goed in de gaten houden. Ook kan het de moeite lonen om eens in een fysieke winkel langs te gaan en te vragen of er een bepaald model van Adidas Superstar in de aanbieding is. Als je écht op de hoogte wilt blijven, dan kun je je natuurlijk ook prima aanmelden voor het FLX Membership. Op die manier blijf je op de hoogte van alle Foot Locker sales die eraan komen, én je ontvangt gratis verzending.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is er een Foot Locker sale?

  Foot Locker heeft eigenlijk altijd een sale op de website. Hier vind je alles, waaronder een heren sale, dames sale, kids sale en sneakers sale. Ook werkt het merk met mid-season sales. Deze vinden plaats in de lente en in de herfst.

  Hoe werkt de Foot Locker mid-season sale?

  De mid-season sales zien we meestal op twee momenten in het jaar. De eerste vindt plaats in de lente, meestal van maart tot en met mei. De tweede mid-season sale in de herfstperiode vindt vaak plaats van september tot en met oktober. Het einde van deze sale periode wordt dan vaak ingeluid met een end-of-season sale. Tijdens zo’n uitverkoop wordt de oude collectie tegen een zacht prijsje de deur uitgegooid.

  Doet Foot Locker ook mee aan Black Friday?

  Ja, het merk doet net als ontzettend veel andere (kleding)merken ook mee aan het befaamde Black Friday. Deze ‘koopjesdag’ vindt plaats op 26 november en zorgt ieder jaar weer voor een on- en offline gekte. 

  Advertentie