Dolce Gusto cups aanbiedingen

Laatst bijgewerkt: 13 december 2021

Hou je van koffie met een smaakje? Dan is de kans groot dat je een Dolce Gusto apparaat in huis hebt. Hiermee kun je eenvoudig allerlei soorten koffie maken, zoals cappuccino, latte macchiato of zelfs speciale koffies, zoals een pumpkin spice latte. Super handig natuurlijk en sneller dan een filterapparaat. Je hebt wel per kopje koffie een cup nodig, dat kan nogal duur worden als je veel speciale koffie drinkt of bepaalde merken koopt. Daarom is het altijd slim om rond te kijken voor Dolce Gusto aanbiedingen.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Hoe werkt een Dolce Gusto?

  Een Dolce Gusto is een koffiezetapparaat met een hogedruksysteem dat gebruik maakt van cups om koffie te zetten. Het hogedruksysteem gaat tot 15 bar, waardoor alle aroma’s kunnen worden onttrokken aan de cups en de koffie met een crème laag wordt afgewerkt. Met een Dolce Gusto apparaat kun je zowel warme als koude dranken maken. Je kunt er koffie, warme chocolademelk, thee, ice cappuccino’s en cold brew koffie mee maken in echte koffiebar stijl. Het apparaat is makkelijk schoon te houden, doordat de koffieprut achterblijft in de capsule die je erin stopt. Zo blijft jouw koffiehoek vrij van koffiepoeder of ander afval. Er bestaan verschillende soorten Dolce Gusto apparaten, uitgerust met verschillende functies.

  Dolce Gusto cups kopen in de aanbieding

  Om koffie te zetten met een Dolce Gusto apparaat heb je dus capsules nodig. Per kopje koffie gebruik je een capsule, behalve als je ook melk moet toevoegen, bijvoorbeeld bij de cappuccino. Dan gebruik je twee cups, één voor de koffie en één voor de melk. Als je veel koffie drinkt gaan de cups er dus redelijk snel doorheen. Daarom is het verstandig om met het inkopen van Dolce Gusto koffie cups te wachten op een aanbieding. Aangezien de capsules op veel plekken verkocht worden, heb je dus veel kans dat er altijd wel een lopende aanbieding te vinden is. Als je tenminste goed genoeg zoekt. Je kunt de Dolce Gusto capsules kopen bij Dolce Gusto zelf, maar ook in de supermarkt of bij drogisterijen zoals de Kruidvat. Bij de Kruidvat hebben ze maar weinig varianten van de Dolce Gusto cups, maar hier is de kans wel groot dat er een aanbieding loopt. In supermarkten of bij online koffie specialisten zul je meer smaken vinden. Bij de Lidl heb je bijvoorbeeld meer keus in Dolce Gusto cups en vind je ze toch regelmatig in de aanbieding.

  Alternatieven voor Dolce Gusto cups

  Naast de cups van het merk zelf zijn er ook cups van andere merken die je ook in je Dolce Gusto apparaat kunt stoppen. Je hoeft dus niet per se de capsules van Nescafé te kopen om het apparaat te kunnen gebruiken. Dolce Gusto zelf biedt 41 verschillende smaken capsules aan, dit is vooral waar het merk zich mee onderscheidt. Alternatieven voor de Dolce Gusto koffie cups zijn niet per se goedkoper, dat verschilt nogal per merk. Bekende merken die je als alternatief kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld Starbucks, HEMA, Perla en Jumbo. In sommige gevallen kunnen deze alternatieve capsules wel problemen met je machine veroorzaken. Hier moet je dus wel voor uitkijken als je capsules van een ander merk wil gebruiken. Daarnaast zijn alternatieve cups meestal niet recyclebaar, terwijl de cups van Dolce Gusto zelf dat wel zijn. Als je op zoek gaat naar aanbiedingen voor Dolce Gusto cups, zoek dan ook op websites uit Duitsland. Hier kun je de capsules vaak voor een goede prijs vinden, ook zonder aanbieding.

  Dolce Gusto cups aanbieding bij de supermarkt

  Je kunt Dolce Gusto cups van Nescafé kopen bij supermarkten, maar die hebben er meestal geen speciale aanbiedingen voor op vaste data. Je zult dan moeten wachten tot de cups voorbij komen in de wisselende aanbiedingen. Dit kun je zien op de websites van supermarkten of in de folders waar alle kortingen en deals in staan. Over het algemeen kun je bij supermarkten veel verschillende varianten van de Dolce Gusto capsules kopen. Supermarkten zoals de Jumbo en de AH bieden ook hun eigen merk koffie cups aan, die vaak gunstiger geprijsd zijn en ook sneller in hun aanbiedingen terecht zullen komen. Deze zullen waarschijnlijk wel anders smaken en er zijn minder smaakvariaties van verkrijgbaar. Op dat gebied moet je dus voor jezelf afwegen wat je belangrijker vindt: dat je minder betaalt, of dat je een ruime keuze en de originele kwaliteit hebt. Bij de Jumbo en de Plus vind je nog wel regelmatig Dolce Gusto cups in de aanbieding. Ook de AH biedt de Dolce Gusto cups steeds vaker aan in de aanbieding.

  Wanneer zijn er Dolce Gusto cups aanbiedingen?

  Bij resellers, zoals supermarkten en drogisterijen, zijn er geen vaste data waarop de Dolce Gusto cups in de aanbieding zijn. Deze winkels hebben allemaal folders en actiepagina’s op de websites die je in de gaten kunt houden voor lopende aanbiedingen. Bij Dolce Gusto zelf kun je wel profiteren van een aantal promoties. Als je een Dolce Gusto apparaat hebt gekocht, krijg je tot 60 euro koffietegoed, afhankelijk van welk apparaat je hebt. Als je bij Bol.com een Dolce Gusto apparaat koopt, ontvang je zes doosjes koffie cadeau. Daarnaast maakt Dolce Gusto gebruik van een loyalty programma genaamd Premio. Hier kun je nog veel extra voordelen en beloningen uit halen als je een trouwe klant bent. Je verzamelt punten in de app van Premio door de QR code te scannen die je op iedere doos Dolce Gusto cups vindt. De punten kun je inwisselen voor allerlei cadeaus en extra’s, zoals elektronica, verschillende cadeaubonnen of korting op nieuwe Dolce Gusto cups.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer zijn er Dolce Gusto cups aanbiedingen?

  Er zijn geen vaste data waarop Dolce Gusto cups in de aanbieding zijn. Je kunt folders en actiepagina’s van supermarkten en drogisterijen in de gaten houden voor lopende aanbiedingen. Als je vaker Dolce Gusto koopt, kun jij je aanmelden voor het loyalty programma.

  Wat zijn de voordelen van originele Dolce Gusto koffie cups?

  De originele Dolce Gusto cups zijn er in 41 verschillende smaken en ze zijn altijd compatibel met het Dolce Gusto apparaat. Alternatieven kunnen in sommige gevallen problemen met het apparaat veroorzaken. 

  Heeft Dolce Gusto zelf aanbiedingen voor de cups?

  Dolce Gusto heeft zelf geen vaste aanbiedingen, maar wel een loyalty programma waar je als trouwe klant korting of gratis producten uit kunt halen. 

  Advertentie