Texaco Stars

Laatst bijgewerkt: 18 juni 2020

Tank je regelmatig bij een van de vele Texaco tankstations in het land, dan is het wellicht interessant om Texaco Stars te gaan sparen. Texaco Stars zijn unieke spaarpunten die je krijgt als je bij een Texaco tankstation tankt. Meer over het spaarsysteem van Texaco Stars, lees je op deze pagina.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Wat zijn Texaco Stars?

  Texaco Stars zijn punten die je spaart als je bij een Texaco tankstation tankt. Er zijn in Nederland meer dan 400 tankstations van Texaco, dus er zijn genoeg tankstations waar jij terecht kunt om de punten van het Amerikaanse oliebedrijf te sparen. Overigens spaar je niet alleen punten als je tankt bij een Texaco vestiging, maar ook als je hier andere producten koopt in de tankstation shop. Je kunt de punten die je hebt gespaard uitgeven aan verschillende producten en diensten. Om korting te krijgen, maar ook om de producten en diensten helemaal gratis te krijgen.

  Texaco Stars hebben een onbeperkte geldigheid. Wel moeten er ieder jaar punten bijgeschreven worden op jouw Texaco Stars pasje. Gebeurt dit niet, dan vervallen alle gespaarde punten. Zorg er dus voor dat je minimaal eens per 12 maanden nieuwe punten spaart.

  Het sparen van Texaco Stars

  Je spaart Texaco bij de verschillende tankstations en tankstation shops van het Amerikaanse oliebedrijf Texaco. Tank je gewone brandstof of LPG bij Texaco, dan krijg je 1 Texaco Star per getankte liter. Tank je premium brandstof bij Texaco, dan krijg je 2 Texaco Star per getankte liter. Koop je iets in een tankstation shop van Texaco, dan krijg je 1 Texaco Star uitgegeven euro. Laat je je auto wassen bij een van de tankstations van Texaco, dan krijg je 1 Texaco Star per uitgegeven euro.

  Om Texaco Stars te kunnen sparen, heb je een spaarkaart nodig. Deze spaarkaart haal je bij de kassa van een tankstation shop van Texaco. Let op: je moet de spaarkaart na het aanvragen nog wel online activeren. Dit doe je op de website van Texaco Stars. Je kunt de spaarkaart ook activeren op de app van Texaco Stars. Download je de app van Texaco Stars, dan krijg je direct 50 Stars cadeau.

  Het inwisselen van Texaco Stars

  Je kunt jouw gespaarde Texaco Stars inleveren in de online winkel van het spaarprogramma. Lever je jouw Stars in, dan krijg je hier een voucher voor terug. Deze voucher kun je vervolgens gebruiken om producten of diensten (met korting of helemaal gratis) aan te schaffen. Per 400 Stars krijg je een voucher met een waarde van 3 euro. Per product of dienst in de webwinkel van Texaco Stars staat precies vermeld hoeveel vouchers je nodig hebt om dit product of deze dienst aan te kunnen schaffen.

  Kom je regelmatig bij een Texaco tankstation en lever je jouw Stars liever hier in? Dan is dit ook mogelijk. Heb je 100 Stars, dan krijg je hier gratis een kopje koffie of een andere warme drank voor in de Texaco shop. Heb je 150 punten, dan krijg je 1 euro korting op de brandstof die je tankt. Heb je 200 punten gespaard, dan krijg je 2 euro korting op de producten die in de Texaco shop worden verkocht.

  Heb je 250 Stars gespaard, dan krijg je een gratis lunch. Heb je 300 punten, dan kun je jouw auto gratis laten wassen bij een Texaco tankstation. Zoals je ziet, zijn er ook bij de Texaco tankstations vele interessante deals binnen het spaarprogramma van het Amerikaanse bedrijf.

  Veelgestelde vragen

  Waar kan ik Texaco Stars punten sparen?

  Met je Texaco Stars app of spaarkaart kun je sparen bij de deelnemende Texaco stations in Nederland. In de app kun je via ‘Mijn Texaco station’ zoeken naar deelnemende stations bij jouw in de buurt

  Waar kan ik mijn vouchers inwisselen?

  Texaco Stars vouchers zijn in te wisselen bij de deelnemende Texaco tankstations of in de Texaco Stars webshop.

  Wat is de waarde van een punt?

  Een spaarpunt heeft feitelijk geen waarde tot dat deze omgewisseld worden naar een voucher. Een voucher heeft een nominale waarde in spaarpunten. De waarde van een spaarpunt is daarmee niet gelijk en afhankelijk van de gekozen beloning. Deze loopt op tot €0,05 wanneer gekozen wordt voor een Carwash voucher.

  Advertentie