TikTok account verwijderen in 8 stappen

TikTok account verwijderen

TikTok account verwijderen

Laatst bijgewerkt: 20 juli 2020

TikTok account verwijderen? In dit artikel leggen we je uit hoe dit werkt.

Wat kun je lezen in dit artikel?

    In 8 stappen je account verwijderen

    Benodigde tijd: 3 minuten.

    Volg de onderstaande stappen

    1. Open TikTok op je telefoon

      Open de TikTok app op je telefoon en meld je aan met je inloggegevens.stap 1 - Open TikTok op je telefoon

    2. Klik op het profielpictogram

      Klik rechtsonder op het profielpictogram. Nu krijg je een overzicht te zien van je persoonlijke account.stap 2 Klik op het profielpictogram

    3. Klik op het drie punten menu

      Klik nu rechtsboven op de 3 puntjes. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een menu te zien.stap 3 Klik op het drie punten menu

    4. Klik op “Mijn account beheren”

      Klik op “Mijn account beheren”. Dit is de eerste optie in het menu.stap 4 Klik op “Mijn account beheren”

    5. Scrol naar beneden en klik op “Account verwijderen”

      Wanneer je op “beheer mijn account” hebt geklikt scrol je naar beneden en druk je op de knop “Account verwijderen”.stap 5 Scrol naar beneden en klik op “Account verwijderen”

    6. Voer wachtwoord in

      Wanneer je op “Account verwijderen” hebt geklikt krijg je een verificatie scherm te zien. Voer hier het wachtwoord in van je TikTok account en klik op de rode knop “Doorgaan”. Je krijgt nu een bevestigingspagina te zien met meer informatie over het verwijderen van je TikTok account.stap 6 Voer wachtwoord in

    7. Klik nogmaals op “Account verwijderen”

      Klik onderaan de bevestigingspagina op “Account verwijderen”.
      Mocht je een account hebben gemaakt via Facebook of Twitter dan krijg je een melding met “Verifiëren en doorgaan”. Klik op deze knop om verder te gaan naar de bevestigingspagina om je TikTok account te verwijderen.stap 7 Klik nogmaals op “Account verwijderen”

    8. Klik op “Verwijderen” om te bevestigen

      Je ziet nu een bevestigingsvenster verschijnen. Klik op “Verwijder” om te bevestigen.stap 8 Klik op “Verwijderen” om te bevestigen

    Veelgestelde vragen

    Raak ik mijn video’s kwijt als ik mijn account verwijder?

    Het ligt eraan waar jij je video’s hebt opgeslagen. Heb je ze alleen op TikTok staan en je verwijdert je TikTok account, dan raak je je video’s kwijt. Heb je ze ook in je videobibliotheek van je telefoon of tablet opgeslagen, dan raak je je video’s niet kwijt bij het verwijderen van je account.

    Kan ik nog TikTok video’s bekijken als ik mijn account heb verwijderd?

    Ja. Ook als je geen TikTok account hebt kan je video’s bekijken.

    Hoe kan ik mijn account herstellen nadat ik deze heb verwijderd?

    Wanneer je het account hebt verwijderd blijft het voor 30 dagen in een “gedeactiveerde” status. Door je binnen deze 30 dagen in te loggen is je account direct geactiveerd.

    Dit artikel is geschreven door Michael Nana Adjei
    Als Online Marketeer & ondernemer schrijf ik graag over uiteenlopende vraagstukken.

    Website

    Advertentie