Instagram account verwijderen in 5 stappen

Instagram account verwijderen

Instagram account verwijderen

Laatst bijgewerkt: 27 juli 2020

Instagram account verwijderen? In dit artikel leggen we je uit hoe dit werkt.

Wat kun je lezen in dit artikel?

    In 5 stappen je account verwijderen

    Benodigde tijd: 3 minuten.

    Volg de onderstaande stappen

    1. Ga naar de account-verwijder pagina

      Klik op de link voor de account-verwijder pagina van Instagram.

    2. Log in

      Log in met het account dat je definitief wilt verwijderen.stap 2 Log in

    3. Waarom wil je je account verwijderen?

      Na het inloggen vraagt Instagram waarom jij je account wilt verwijderen. Wanneer je geen specifieke reden hebt kun je kiezen voor de optie “andere reden”.stap 3 Waarom wil je je account verwijderen

    4. Vul nogmaals het wachtwoord in

      Voer nu nog een keer het wachtwoord van je Instagram account in en klik op de knop “Mijn account definitief verwijderen”.stap 4 Vul nogmaals het wachtwoord in

    5. Bevestigen

      Wanneer je op de knop “Mijn account definitief verwijderen” hebt geklikt krijg je een laatste bevestigingsvenster te zien. Klik op de knop “Ok” om het account definitief te verwijderen.stap 5 Bevestigen

    Veelgestelde vragen

    Raak ik mijn foto’s kwijt als ik mijn account verwijder?

    Het ligt eraan waar jij je foto’s hebt opgeslagen. Heb je ze alleen op Instagram staan en je verwijdert je Instagram account, dan raak je je foto’s kwijt. Heb je ze ook in je videobibliotheek van je telefoon of tablet opgeslagen, dan raak je je foto’s niet kwijt bij het verwijderen van je account.

    Hoe kan ik mijn account herstellen als ik hem heb verwijderd?

    Wanneer je het account definitief hebt verwijderd kan je het niet meer herstellen. Mocht je twijfels hebben over het verwijderen van je account, kan je er ook voor kiezen om je account tijdelijk te deactiveren.

    Hoe kan ik mijn account tijdelijk deactiveren?

    Wanneer je ingelogd bent klik je op je profielfoto en vervolgens op de optie “Profiel bewerken”. Als je nu helemaal naar beneden scrolt klik je op de knop “Mijn account tijdelijk uitschakelen”.

    Dit artikel is geschreven door Michael Nana Adjei
    Als Online Marketeer & ondernemer schrijf ik graag over uiteenlopende vraagstukken.

    Website

    Advertentie