Nieuw jaar, nieuw interieur

Laatst bijgewerkt: 10 januari 2022

Het nieuwe jaar is hét perfecte moment om naast al je goede voornemens ook je interieur eens aan te pakken. Want hoe fijn is het om het nieuwe jaar met een fris interieur in te gaan? Weet je niet zo goed hoe je jouw interieur in een nieuw jasje kunt steken, lees dan snel verder en bepaal hoe je het gaat aanpakken.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Groot of klein

  Hoe pak jij het aan, groot of klein? Ben je helemaal tevreden met je interieur, ga dan voor wat kleine aanpassingen. Leg een aantal nieuwe kussens op je bank en ga voor een prachtig vloerkleed in de woonkamer. In je slaapkamer zijn een paar sierkussens op je bed ook prachtig en ook daar is een vloerkleed zeker op zijn plek. Je stapt zo lekker uit bed en je houdt warme voeten. 

  Je kunt het natuurlijk ook groots aanpakken door een aantal grote, nieuwe meubels uit te kiezen, zoals een bank, fauteuil of een eettafel en eetkamerstoelen. En ga eens voor een nieuwe hanglamp boven de eettafel. Dit geeft meteen een heel andere sfeer in je interieur. Daarnaast is het ook in het nieuwe jaar natuurlijk nog een tijdje vroeg donker. Goede, sfeervolle verlichting in huis is dan erg fijn. Naast een hanglamp in je eethoek maakt een stijlvolle wandlamp en vloerlamp in je zithoek het geheel helemaal af.

  Hanglamp

  Een fris begin

  Begin het nieuwe jaar fris met een nieuwe eethoek. Wil je graag vaak gezellig natafelen, kies dan voor een ronde eettafel. Aan deze vorm tafel kun je iedereen aankijken en heb je ook geen last van scherpe hoeken: je loopt er makkelijk omheen. Naast een fijne eettafel zijn eetkamerstoelen onmisbaar voor een nieuwe eethoek. Bij het merk Jesper Home vind je de mooiste eetkamerstoelen die van jouw eethoek een stijlvol geheel maken. Bij dit Nederlandse merk vind je stoelen met prachtige designs en fijne materialen, voor elk zitmoment. 

  Naast eetkamerstoelen heeft Jesper Home ook prachtige fauteuils in de collectie waar je heerlijk op kunt relaxen. Je ploft er lekker op neer na een lange dag werken. Zet een hocker neer voor je voeten en ontspannen maar. Je kunt een fauteuil ook een plek geven in je slaapkamer. Creëer een cosy hoekje, waar je lekker een boek kunt lezen voordat je in bed stapt. Ook de eetkamerstoelen kun je op andere plekken in je woning plaatsen, bijvoorbeeld achter je bureau in je thuiskantoor. Zo maak je alle ruimtes in huis helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

  Advertentie