Eric Kuster bed voor een luxe hotel look

Laatst bijgewerkt: 2 oktober 2021

Wat is een Eric Kuster bed? Laten we het als volgt uitleggen. Alle verschillende woonstijlen in woon magazines hebben een ding gemeen met de styling van hotelsuites. Ze stralen bijna allemaal luxe uit. De bedoeling hiervan is dat je meteen een weldadig gevoel hebt als gast. Dit zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt.

Is het mogelijk om dit gevoel ook op je eigen slaapkamer te creëren en zo ja, hoe doe je dat? Het antwoord op deze vraag is heel simpel. Dit kan je doen door gebruik te maken van de Eric Kuster stijl.

Eric Kuster is een van de meest toonaangevende interieurontwerpers wat betreft hotels en bedden. Hij is wereldberoemd. Slapen in een Eric Kuster bed is iets wat je ook gewoon thuis zou moeten kunnen ervaren. In een Eric Kuster bed slaap je als een roos!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Wie is Eric Kuster?

  Eric Kuster is een Nederlandse interieurontwerper. Hij is internationaal doorgebroken vanwege zijn eigen unieke ontwerpen. Bij een groot aantal bekende Nederlanders heeft hij de volledige interieurstyling verzorgd. Zijn prachtige projecten vind je terug over de hele wereld, van Ibiza tot New York.

  In zijn ontwerpen gebruikt Eric vaak grote eyecatchers. Hij geeft er de voorkeur aan om met grote meubels te spelen. Dit zie je dan ook terug bij de Eric Kuster boxspring en het bijpassende grote Eric Kuster hoofdbord.

  In de ontwerpen van Erik vind je opvallende accessoires zoals bollampen, glanzende vazen en metallic bankkussens. Ook de leren wandbekleding is een typisch kenmerk van deze beroemde ontwerper.

  Een Eric Kuster interieur

  Een interieur van ontwerper Eric Kuster is veel meer dan alleen maar een mooie woninginrichting. Het betreft hier een lifestyle statement wat aan de wensen van de klant wordt aangepast. Hierbij wordt niet gewerkt met felle kleuren of invloeden van een tijdelijke trend. Het is een stijl die jarenlang mooi blijft.

  Kies je voor een Eric Kuster interieur dan ben je er zeker van dat je een tijdloos ontwerp hebt wat niet snel zal gaan vervelen. Het is natuurlijk zo dat niet iedereen het budget heeft om Eric Kuster in te huren. Wel kan je ervoor kiezen om te slapen in een Erik Kuster stijl bed!

  Je slaapkamer inrichten op de manier van Eric Kuster

  Wil je graag de luxe van een hotelsuite nabootsen in je eigen slaapkamer? Dan kan je dat heel makkelijk doen door de Eric Kuster stijl toe te passen. Hiervoor heb je natuurlijk een Eric Kuster boxspring nodig en een bijpassend Eric Kuster hoofdbord.

  Zo kan je na een lange werkdag heerlijk ontspannen in je eigen luxe slaapkamer. Je komt helemaal tot rust in een stijlvolle ruimte. Met een Eric Kuster bed geniet je van luxe en ontspanning. Zeker als je ervoor kiest om te gaan voor leren wandbekleding.

  Verder heb je nog een mooi licht tapijt nodig. Voeg hieraan nog een paar glimmende vazen en wat metallic kussens toe. Door er nog een passende spiegel bij te hangen en op zoek te gaan naar bijpassend beddengoed waan je jezelf in een hotelsuite met de Eric Kuster stijl.

  Metropolitan Luxury

  Kenmerkend voor de Eric Kusters style zijn de glamoureuze uitstraling, elegantie, exclusiviteit en luxe. Je kan de Eric Kuster style meteen herkennen aan de kleuren die worden gebruikt. Dit zijn grijs, zwart, wit, metallic, bruin en verder nog wat donkerpaarse en donkerblauwe tinten.

  De inspiratie voor zijn internationale stijl haalt Eric uit zijn vele reizen. De Eric Kuster stijl straalt mannelijkheid uit en heeft een stoere uitstraling. Door elementen aan te brengen uit andere werelddelen, zoals accessoires en kunst uit Afrika, voel je jezelf net alsof je voortdurend op reis bent.

  De meest bekende Eric Kuster stijl is Metropolitan Luxury. Dit is dan ook de titel van een boek wat door Eric is geschreven. Misschien een goed idee om dat eens te lezen als je in je eigen Eric Kuster bed ligt?

  Slapen in Eric Kuster stijl

  Wil je zelf slapen als een koning in een Eric Kuster bed met een bijpassend Eric Kuster hoofdbord? Dan zal je daar behoorlijk wat geld aan uit moeten geven. Je kan er ook voor kiezen om een Eric Kuster stijl bed te kopen en dat zelf aan te kleden op de manier waarop Eric dit zou doen.

  Om te beginnen dienen alle zintuigen geprikkeld te worden. Zorg ervoor dat je slaapkamer lekker ruikt met verse bloemen of geurende zeepjes. Voeg verder een aantal persoonlijke details toe. Dit kan kunst zijn, foto’s of een speciaal instrument.

  Voor een Erik Kuster style bed hou je rekening met de kleuren van je huis. Je kan met warme tonen een warm huis creëren. Vergeet niet om aan het Eric Kuster bed wat metallic, donkerblauwe en donkerpaarse kleuren toe te voegen.

  Met een Eric Kuster boxspring en een Eric Kuster hoofdbord slaap je al helemaal in Eric Kuster stijl. Zeker als je ook nog wat materialen zoals marmer, massief hout en zacht fluweel toevoegt lijkt het alsof je een echt Eric Kuster bed hebt!

  Veelgestelde vragen

  Waarom wordt de Eric Kuster stijl zo vaak gekopieerd?

  Het Eric Kuster stijl bed wordt heel vaak door mensen gekopieerd. De reden hiervan is dat veel mensen dol zijn op de ontwerpen van deze wereldberoemde interieurarchitect. Helaas heeft niet iedereen het budget om een echte Eric Kuster boxspring met een Eric Kuster hoofdbord te kopen. Daarom proberen mensen thuis met goedkopere spullen toch de Eric Kuster style na te bootsen.

  Wat is er zo speciaal aan een Eric Kuster bed?

  Een Eric Kuster stijl bed is niet alleen mooi om te zien, het geeft je ook een gevoel van ultieme luxe. Door het speciale ontwerp en de warme kleuren gecombineerd met glanzende accessoires herken je de typische Eric Kuster style. Hij is niet voor niets een van de meest geliefde ontwerpers ter wereld!

  Wie is Eric Kuster?

  Dit is een wereldberoemde Nederlandse interieurdesigner. Door zijn vele reizen creëert hij de meest karakteristieke interieurs en werkt hij over de hele wereld. Een van de meest bekende producten is het Eric Kuster bed. Deze kun je herkennen aan de warme tinten, het luxe leder en natuurlijk het grote klassieke hoofdbord.

  Advertentie