Dasty: goedkope en grondige schoonmaakmiddelen

Laatst bijgewerkt: 7 januari 2022

Iedereen in Nederland kent vandaag de dag het merk Dasty wel. Het maakt producten voor alle bedenkbare huishoudelijke klusjes, zowel in huis als in de tuin. Dasty staat niet voor niets bekend als het ideale merk voor de grote schoonmaak in huis. De producten zijn op veel plaatsen te krijgen, ook gewoon bij de supermarkt. Dit maakt het een toegankelijk en geliefd merk met oneindig veel toepassingen. Voor iedere klus is er een Dasty. Welke Dasty producten ga jij binnenkort in huis halen voor alle klusjes die je nog moet doen?

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De geschiedenis van Dasty

  Het meest beroemde product van het schoonmaak merk is waarschijnlijk wel de Dasty Ontvetter. Het wordt ook wel het enige schoonmaakproduct met een fanclub genoemd. Dasty is een lijn aan schoonmaakmiddelen van de Wibra, de winkel die we in Nederland ook allemaal wel kennen. In totaal verkoopt de Wibra vandaag de dag maar liefst 23 Dasty producten. Maar vooral de Dasty superontvetter is erg bekend in Nederland. Het product kreeg zelfs een eigen fanclub, zonder überhaupt reclame te hoeven maken. Het product heeft onder andere een eigen Facebookpagina met meer dan 1000 likes. Op deze pagina delen de fans foto’s en video’s van de resultaten die ze in huis hebben behaald met behulp van het product. De Dasty ontvetter is voor veel dingen te gebruiken: je kunt er de oven mee schoonmaken, maar autoliefhebbers gebruiken het ook graag om hun motorblokken en velgen mee schoon te maken. Daarnaast kun je er roestvrij staal en raamkozijnen mee doen. Ook het ontvetten van deuren en het klaarmaken voor schilderwerk kun je doen met dit Dasty product. En zo kun je eigenlijk bijna alles in je huis en tuin schoonmaken met dit geliefde product van de Wibra.

  Je badkamer schoonmaken met Dasty producten

  Als je jouw badkamer wil gaan schoonmaken, wil je daar vaak wel de beste producten voor gebruiken. Dasty biedt een aantal producten die geschikt zijn voor het schoonmaken van de badkamer, zoals de Dasty badkamerreiniger. Dit product is ideaal voor alle oppervlakken in de badkamer en geeft een professioneel resultaat. Het is ook geschikt voor andere sanitaire ruimtes, zoals het toilet. Daarnaast heb je Dasty Clean & Safe voor de keuken en badkamer. Dit product is bedoeld voor grondige hygiëne en is erg geschikt voor harde oppervlakken in de keuken en badkamer. Het is effectief voor het reinigen van de spoelbak, ijskast, tegels, badkuip, wc, douchevloer en alle oppervlakken die een grondige reiniging nodig hebben. Je kunt het zelfs gebruiken om aanslag te verwijderen van tuinmeubels en vervelende geuren weg te krijgen uit vuilnisbakken. Ten slotte heb je nog Dasty Super Antikalk, die ook ideaal is voor in de badkamer, aangezien je hier nogal wat kalkaanslag tegen kunt komen. Dasty Super Antikalk wordt ook veel gebruikt voor het schoonmaken van de voegen in de badkamer en het weghalen van kalk. Veel van de badkamer producten van Dasty komen uit de Dasty Professional lijn en kunnen dus ook voor professionele schoonmaak worden gebruikt.

  Waar kun je de producten van Dasty kopen?

  Zoals we eerder al benoemden, is Dasty een merk van de Wibra voor schoonmaakmiddel. Je kunt de producten van Dasty dus zeker kopen bij de Wibra, of online bestellen in de webshop van de Wibra. Je kunt alle producten van de Wibra voordelig online bestellen en ze laten bezorgen of gebruikmaken van de Click & Collect service van de winkel. Naast de Wibra vind je de producten van Dasty vandaag de dag op veel andere plekken, ook gewoon in de meeste supermarkten. Bij een bouwmarkt kun je ook verwachten een groot deel van het Dasty assortiment tegen te komen. Vooral voor de tuin dan natuurlijk, of bijvoorbeeld voor het voorbereiden van renovatie of schilderwerk in huis. De producten van Dasty worden ook door veel professionals gebruikt, bijvoorbeeld door schilders, timmermannen of professionele schoonmakers. Ten slotte vind je de producten ook nog op online marktplaatsen, zoals Bol.com, waar je ook regelmatig aanbiedingen tegen zult komen, bijvoorbeeld met Black Friday of de Bol.com 7-Daagse. Bij Bol.com vind je ook veel voordeelpakketten van producten van Dasty. Zo heb je meteen alle spullen die je nodig hebt en ook nog tegen een goede prijs!

  Wibra zakelijk

  De producten van Dasty worden dus veel gebruikt door professionals. Zij kunnen de producten kopen via de Wibra zakelijk service van de winkel. Op deze pagina op de website vind je een duidelijk overzicht van alle producten van de schoonmaak lijn die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Dat maakt het makkelijk om meteen alles in te slaan dat je nodig hebt voor een klus, of misschien zelfs voor meerdere klussen. Dit assortiment bestaat niet alleen uit sprays, maar je vindt er bijvoorbeeld ook de Dasty Colorblock doekjes. Hiermee kun je zorgen dat het samen wassen van gemixte kleuren geen problemen oplevert. De kleuren blijven mooi en gaan niet door elkaar heen. Voor ramenwassers heeft Dasty ook goede producten in het assortiment, bijvoorbeeld de Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional. Dit is een reinigingsmiddel voor ruiten die een langdurige verfrissende werking heeft. Je kunt dit middel ook gebruiken op andere afwasbare oppervlakken. Het product bevat een hoge concentratie van oplosmiddelen en parfum, wat het uniek maakt op de markt van ruitenreinigers.

  Veelgestelde vragen

  Waar koop je de producten van Dasty?

  Je kunt de producten van Dasty kopen bij de Wibra, aangezien het een lijn is van deze winkel. Maar je vindt de producten vandaag de dag ook in de meeste supermarkten en bouwmarkten.

  Wat is het meest populaire product van Dasty?

  Het meest populaire product van Dasty is de Dasty ontvetter, die zelfs een fanclub heeft op Facebook waar mensen hun ervaringen delen en vragen stellen. En dat allemaal zonder reclame te hebben gemaakt voor het product.

  Zijn de producten van Dasty ook voor professioneel gebruik?

  Ja, de Dasty Professional lijn is ook geschikt voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld door timmermannen, schilders of ramenwassers. Hiervoor kun je de Wibra zakelijk pagina bekijken op de website.

  Advertentie