Wat zijn de beste matrassen van 2023?

Laatst bijgewerkt: 24 januari 2023

De meeste mensen brengen een derde van hun leven slapend door. Het is de tijd waarin we herstellen, opladen en dromen. Als zodanig is het van het grootste belang voor onze gezondheid om een ​​comfortabele, ondersteunende matras 140×200 te hebben die ons kan helpen het meeste uit onze acht uur te halen. Een goede matras kan echt een wereld van verschil maken in je slaapkwaliteit – je hoeft hem alleen maar te vinden. Alhoewel dat nog wel eens een lastig klusje is, is het altijd een goed idee om een van de volgende matrassen aan te schaffen. 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Layla Hybrid 

  Er zijn om meer dan één reden maar weinig bedden zoals de Layla Hybrid op de matrassenmarkt. De belangrijkste onderscheidende factor voor de Layla Hybrid is de omklapbare constructie en elke kant heeft zijn eigen stevigheidsniveau. Opklapbare bedden waren een paar decennia geleden populair en Layla helpt ze een comeback te maken. De primaire comfortlagen zijn gemaakt met geheugenschuim van kopergel. Het traagschuim is licht, luchtig en iets responsiever dan het traditionele langzaam stuiterende karakter van het schuim. De spiralen in het midden van de matras, de steunlaag, helpen ook om het bed wat meer veerkracht te geven. 

  GhostBed Luxe

  Van alle producten die experts hebben getest tussen bedden en kussens, levert GhostBed consistent hun koelclaims in tegenstelling tot andere merken die te kort komen met “koelende” producten. De GhostBed Luxe-matras combineert luxueus comfort met meerdere verschillende koelfuncties om een ​​ideale slaapervaring te bieden voor warme slapers. Het GhostBed Luxe is maar liefst 33 centimeter dik. Het is een van de weinige schuimrubberen bedden die zwaardere slapers kunnen proberen, omdat het meer ondersteuning biedt dan andere schuimmatrassen. De eerste laag is een dichte en dikke schuimlaag en wordt gevolgd door GhostBed’s speciale Ghost Bounce-schuim (vergelijkbaar met latexschuim) en gel-geheugenschuim. 

  Casper Original

  Als je op zoek bent naar de beste matras met een volledig schuimontwerp, is de Casper Original een populair, goed ontvangen bed in de bed-in-a-box-industrie. Het is zelfs misschien wel een van de meest populaire, en er is een reden waarom zoveel mensen tevreden zijn met hun Casper. De Casper Original-matras heeft een eenvoudige drielaagse constructie van 28 centimeter en elke schuimplaat heeft een grote stoot. De eerste laag is een dicht schuim voor een goede ondersteuning, terwijl de middelste laag een gezoneerd overgangsschuim is. Het is ergonomisch verdeeld in drie delen: zachter in de zones onder de schouders en benen voor drukverlichting en steviger onder je rug en lendenstreek.

  Saatva Classic

  De Saatva Classic is alles wat een rug- of buikslaper zou willen: de hybride matras is dik en ondersteunend en biedt precies de juiste hoeveelheid contouren. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen hoe stevig je je stevige bed wilt hebben. Kortom, Saatva is een luxe matras met een look en feel waardoor liefhebbers van stevige bedden in bed willen springen en nooit meer weg willen. De Saatva Classic matras is een stevige, duurzame matras. In tegenstelling tot de meeste hybride bedden, combineert de Saatva twee lagen spiralen, een binnenveringlaag en een pocketveringlaag, met traagschuim en een hoofdkussen.

  Advertentie