Wat zijn de beste geuroliën voor kaarsen? 

Laatst bijgewerkt: 14 januari 2023

Bij het maken van geurkaarsen is het gebruik van hoogwaardige geurolie de sleutel tot het verkrijgen van een krachtig aroma. Behalve dat ze verkrijgbaar zijn in tal van geuren, volgt elk van de beste geuroliën voor kaarsen op deze lijst de veiligheidsnormen van de International Fragrance Association (IFRA), die ingrediënten test die worden gebruikt om geuren te maken en branchebrede richtlijnen vaststelt voor het gebruik ervan. In dit artikel noemen we de beste geuroliën die je kunt gebruiken als je zelf een geurkaars wilt maken. Natuurlijk kun je deze kaarsen ook kopen! 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Eternal Essence Coconut Cream & Tahitian Vanilla Fragrance Oils

  Tropisch en zoet, dit duo van geuroliën kan afzonderlijk worden gebruikt of met elkaar worden gemengd voor een unieke geur. De Tahitiaanse vanille-olie is doordrenkt met de geur van tropische bloemen, terwijl de Coconut Cream-olie tonen van gebrande suiker, kaneel en perzik bevat. Het is een populaire en betaalbare set met meer dan 1.000 vijfsterrenbeoordelingen op Amazon. 

  Nature’s Oil Lemon Orange Blossom Fragrance Oil

  Als je op zoek bent naar een verkwikkende optie, deze stimulerende geurolie combineert de geur van Californische citroen met zoete sinaasappelolie. Bovendien wordt deze olie geleverd in een royale fles van 60 milliliter. Andere geuren die verkrijgbaar zijn in deze moeilijk te vinden maat zijn Rose, Amazing Grace (een frisse bloemengeur) en Clean Cotton.

  P&J Trading Floral Fragrance Oils

  Deze bloemige geurolieset bevat zes geuren – Gardenia, Freesia, Lilac, Violet, Rose en Jasmine – en elke olie heeft een sterk geconcentreerde formule voor het rijkste geurboeket. Deze set heeft meer dan 3.600 vijfsterrenbeoordelingen verdiend op Amazon, maar het merk heeft tientallen andere collecties, waaronder bakkerij- , tropische en op de natuur geïnspireerde collecties.

  Eternal Essence Oils Dragons Blood Fragrance Oil

  Beginnend met een basis van vanille en poeder, is deze Dragon’s Blood-geurolie doordrenkt met een mix van amber en bloemige tonen, waaronder patchouli, roos, jasmijn en een vleugje citrus. De meerlagige formule heeft meer dan 1.500 vijfsterrenbeoordelingen gekregen op Amazon en is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat van 10 milliliter. Dit merk heeft ook tal van andere rijke geuren, waaronder fruitige Adriatische vijg en verrukkelijke chocolade.

  P&J Trading Favorites Fragrance Oils

  Deze set van P&J Trading bevat de meest populaire geuren van het merk, met opties voor elk seizoen. De reeks geuren omvat lila, vanille, pepermunt, bosdennen, vers katoen en meer. Gebruik ze alleen of combineer geuren om je eigen unieke geurmelange te maken. 

  Barnhouse Blue Love Spell Type Fragrance Oil

  Met topnoten van citrus vermengd met meloen, appel, kiwi en jasmijn, is deze hoog gewaardeerde geurolie geïnspireerd op de geur van de klassieke Love Spell bodymist van Victoria’s Secret. Bovendien biedt het merk andere geurige melanges, zoals tropische Coconut Lime Verbena en warme Tobacco Vanilla.

  Nature’s Oil Holiday Spice Fragrance Oils

  Wanneer het feestseizoen aanbreekt, kun je je huis extra gezellig maken met deze kerstkruidengeuren – en ze zijn perfect voor het maken van doe-het-zelfkaarsen voor de feestdagen. De set bevat zes geconcentreerde geuroliën: Cinnamon Orange Clove, Merry Mistletoe, Cranberry Spice, Sexy Cinnamon Clove, Cosy Cottage en Chestnuts and Brown Sugar.

  Advertentie