Consumenten gingen u voor!
Bezoek PostNL
POSTNL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling PostNL (4)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.6 10 4

PostNL is een postbedrijf in Nederland. Na de beursgang zijn de aandelen van PostNL opgesplits in PostNL N.V. en TNT Express N.V. PostNL is geregeld op zoek naar postbezorgers. Verdien leuk bij op de dinsdag, donderdag en zaterdag, gewoon in je eigen wijk of woonplaats.

PostNL ervaringen

Vind  jij PostNL betrouwbaar? Meld jouw ervaringen en klachten door een beoordeling te geven.

Tag wolk

Artikelen

  postnl
  1 10 1

  Nu slechte service vroeger veel beter

  Beoordeeld op 8 juli 2017 door
  Ik ga mee akkoord met de bovenste stelling toen het bedrijf ptt post en tnt was Eerlijk gezegd super goed je had je vaste bezorger(ster) waar je goede contact meehad af en toe een praatje nooit echt haast, sporadisch ging er wat verkeerd maar was in no time opgelost, Goede klantenservice die hun kennis van hun vak wisten en vriendelijk te woord staan. Nu door inkrimping, en werkdruk, en concurrentie is postnl chaotisch geworden alles draai om geld en tijdschema, waardoor de kwaliteit, en service slechter geworden is. En daaruit krijg je gehijgd veel fouten teveel om op te noemen waar geen oplossing voor is komt in de doofpot terecht.Hard werken voor minimumloon. Elk jaar weer een nieuwe postbezorger, soms die nauwelijk nederlands spreekt en een puinhoop vd afhaal brieven maakt. Ik bestel erg veel ivm tijdgebrek om te gaan winkelen, Dit doe ik veel nu via internet. Voorlopig bestel ik ook niet meer bij bedrijven en webwinkels die gebruik maken van postnl. Slechte ervaring met Postnl.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  No ratings yet. Lees ervaringen
  postnl
  5 10 1

  Service van de postbezorgers is niet meer wat het was

  Beoordeeld op 24 maart 2016 door
  Toen alles nog TNT was, was het veel beter. Ik werkte eerst in Almere toen nog bij de TNT, maar tegenwoordig werk ik in Utrecht. Als er iets fout gaat, krijgen wij als postbezorgers vaak de schuld. Het gaat allemaal van een kant. Er wordt teweinig naar ons geluisterd. Dit moet echt sterk verbeteren.
  postnl
  8 10 1

  Prima om parttime te doen! ( €9,23 bruto per uur )

  Beoordeeld op 23 maart 2016 door
  Ik vind buiten zijn echt enorm heerlijk. Ook met regen totaal geen probleem. Ik vind het heel fijn dat je heel vrij bent. Je kunt zelf je tijd indelen.

  Ik ben huisvrouw en moeder van twee kinderen. En ik loop hard. Dat is mijn hobby. Dat doe ik heel graag. En voor de rest heb ik een hond waar ik veel mee wandel. Maar dit kan ik mooi combineren met het bezorgen van de post.

  Mocht jij op zoek zijn naar werk, dan zal ik zeker informeren of je postbezorger kunt worden in jouw buurt. Als je ouder bent dan 23 jaar verdien je €9,23 bruto per uur.
  postnl
  8.5 10 1

  Tevreden!

  Beoordeeld op 23 maart 2016 door
  Ik ben er tevreden over PostNL. Post wordt altijd keurig bezorgd. Verder geen op- of aanmerkingen.