Consumenten gingen u voor!
Bezoek EuroClix
EUROCLIX ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling EuroClix (5)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

4.3 10 5

EuroClix is een online spaarprogramma. Je verdient (Clix) punten en kunt deze op een later moment omwisselen voor geld. Het inmiddels bekende EuroClix ontvangt geld van bedrijven (adverteerders) en geeft een gedeelte hiervan aan jou, indien je wat koopt bij een adverteerder.  EuroClix werkt onder andere samen met:  AH, Thuisbezorgd, Independer, Zalando, Hema, Wehkamp, Zilveren Kruis Achmea, Groupon, LOI, Marktplaats, Ebay en nog véél meer.

EuroClix

Heb je lekker gespaard en wil je het uit laten keren? Dan zal dit spaarpgramma ervoor zorgen dat het verdiende geld binnen vijfwerkdagen op je rekening staat. Online sparen in Nederland wordt daarmee steeds populairder.

Tip: Vind  jij euroclix.nl betrouwbaar? Meld jouw ervaringen en klachten door een beoordeling te geven.

euroclix
1 10 1

Opzeggen die handel!

Beoordeeld op 5 november 2018 door
Lang meegedaan, ook wel eens 25 euro laten uitbetalen, ging me al veel te langzaam, maar nu ben ik er hè-le-maal klaar mee. Verzekering afgesloten, zou 300:clix ontvangen, niet gekregen, contact opgenomen. In hetb15 minuten durende mailcontact bleven ze steeds wat anders vragen.. prima, nu nog even dit, prima nu nog even dat. Na een week bericht gekregen: wegens uitblijven reactie geen clix en verdere behandeling. Gelijk opgezegd wat een drama... of dat hun slecht zouden worden van 300 clix. Ken die gewoon toe, is iedereen blij..

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

No ratings yet. Lees ervaringen
No ratings yet. Lees ervaringen
euroclix
1 10 1

Blijft er van af ze deugen niet

Beoordeeld op 15 juni 2018 door
Drama met dit bedrijf euroclix.

Als ik dit spaar programma moet neer zetten is dit de gaarste programma ter wereld ooit.

Bij trust reviews wordt door euroclix betaald om negatieve reviews te laten verwijderen. En ik vind iedereen mag zijn mening geven.

Als je een grote bedrag hebt gespaard keren ze niet uit. Ik heb een controle gedaan ben al 2x keer betaald en met een ander accountant met een andere IP werd deze niet uitgekeerd. Dit bedrijf is echt knetter gek. Heb je wel goed naar de voorwaarden gelezen? Bij leden werven gooien een ban op je accountant en ik vind je kunt iemand niet verplichting om wat te kopen.

Dit bedrijf koopt leden om met clix op om een postieve bericht achter te laten. Begin scoorde ze een 4 en opeens een 8.1. Ik kan er wel om lachen dit bedrijf deur niet. Dus waarom zou ik mij moeten rot klikken om een paar centen?

Opionbar verdien je goed! Als je echt betaald wilt worden kun je gegevens laten verwijderen. Euroclix verwijderd je gegevens niet en het blijft in hun systeem staan. Ook al op een ban ze hebben je gegevens. Maar daarom moet je echte adres en gegevens nooit op prijs geven.
euroclix
1 10 1

Euroclix grote oplichters tot grote bedragen niet tot uit betaling.

Beoordeeld op 25 oktober 2017 door
Het probleem is met euroclix is als je de eerste keer een grote bedrag binnen haalt krijgt je het bedrag inderdaad gestort 2x keren gaan betalingen goed en wanneer het tot een derde betaling komt dan betalen ze je niet uit en dan gooien ze meteen een ban op jou accountant. Later komen ze met lakse smoesjes van ze willen mijn ID kaart zien een kopie van mijn bankpas, dus ze kunnen ook frauderen anders zouden ze dat niet vragen he!! Maar ben al inmiddels met euroclix gestopt, zoals je meerdere negatieve reviews hebt gelezen kan ik me bij de anderen sluiten en euroclix koopt mensen om met een 500 clix of met 1000 clix zodat ze postitief staan in het reviews, zodat mensen hun mond worden dicht gesnoerd.

En wanneer het tot leden werven komt krijgt je ook gewoon een ban en je ligt er helemaal eruit.

Dus jij klikt en euroclix verdiend daarmee zelf geld.

Trouwens opionbar is veel beter en je krijgt voor elke vragen lijst 1,- euro. En bij euroclix 1 cent per vragen lijst want zelfs niet dichtbij komt bij 1,- euro.

Maar ook lekker voor hen heb inmiddels 400,- euro aan euro clix verdiend en mij zien ze ook nooit meer. Je klikt voor weinige geld.

Het kan zijn dat reviews beneden allemaal nep zijn en gewoon door de nep medewerkers van euroclix zelf zijn geschreven of mensen die door euroclix door clix worden om betaald.

MIJN ADVIES IS BLIJF VAN DIE SITE AF GA GEEN TIJD ERIN VERSPILLEN, DUS WEES GEWAARSCHUWD.
euroclix
8.5 10 1

Wordt lid!

Beoordeeld op 29 november 2016 door
Hoi,

Ik ben lid van EuroClix en denk dat jij misschien ook wel lid wilt worden. EuroClix bespaart
me namelijk veel geld!

Je verdient o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je
online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.

Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van
150 Clix (€ 1,95)!

Meld je daarom snel aan via EuroClix

Groetjes,

Samuel
euroclix
10 10 1

Euroclix zeer betrouwbaar!

Beoordeeld op 21 maart 2016 door
Ik spaar nu al meer dan 2 jaar bij EuroClix. Ik heb inmiddels aardig wat Clix gespaard die ik binnenkort laat uitbetalen. Om extra geld te verdienen kun je gebruikmaken van je persoonlijke link. Wanneer iemand zich via jouw link aanmeld, ontvang je 1,95 euro. Tevens ontvang je 10% van alle omzet die hij genereert. Het kost geen geld of iets dergelijks. Zeker uitproberen :)