Gratis Antivirus downloaden bij Avira april 11th, 2017 Nugevonden

Avira kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele Avira kortingscodes en acties van februari 2020
Er zijn deze week 0 acties toegevoegd 1 actuele korting
Home » Avira kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang de beste Avira kortingscodes!

en meld je aan voor onze nieuwsbrief
SCHRIJF IN!

Korting bij Avira

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Hoe beoordeel jij Avira?

[RICH_REVIEWS_FORM]

Op onze website vind je verschillende Avira kortingscodes waarmee het bestellen van antivirussoftware een stuk goedkoper wordt. Naast de betaalde versies biedt Avira ook een gratis demo aan. Deze demo heeft in het verleden meerdere awards gewonnen. Voor veel gebruikers zal de gratis demoversie voldoende zijn om apparaten te beschermen.

Kortingscodes van Avira

De Avira kortingscodes worden in verschillende soorten aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld extra korting op de Avira antivirusprogramma’s als je voor een meerjarige licentie van Avira kiest. Je voordeel bij het bestellen van een meerjarige licentie kan al snel oplopen tot zo’n €45,-. Daarbij ben je er op deze manier van verzekerd dat je voor de komende jaren goed beschermd bent tegen virussen.

App voor mobiele telefoons

Avira richt zich met haar antivirusprogramma’s niet alleen op de bescherming van computers, maar biedt ook een handige app voor mobiele apparaten. Deze mobiele app is te downloaden door apparaten met Android als besturingssysteem en is volledig gratis. Zo kun je voorkomen dat buitenstaanders op je mobiele telefoon in kunnen breken.

Officiële website

© www.avira.nl