Gratis verzending bij Amac april 11th, 2017 Nugevonden

Amac kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele Amac kortingscodes en acties van februari 2020
Er zijn deze week 0 acties toegevoegd 1 actuele korting
Home » Amac kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang de beste Amac kortingscodes!

en meld je aan voor onze nieuwsbrief
SCHRIJF IN!

Korting bij Amac

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Hoe beoordeel jij Amac?

[RICH_REVIEWS_FORM]

Door gebruik te maken van de Amac kortingscodes die je op onze website vindt, wordt de aanschaf van een Apple-product een stuk goedkoper.

Kortingscodes van Amac

Op onze website vind je verschillende Amac kortingscodes. Een deel van de Amac kortingscodes geldt voor alle producten uit het assortiment van Amac, andere producten zijn enkel te gebruiken voor specifieke producten. Houd er rekening mee dat de korting die je met Amac kortingscodes krijgt vaak enigszins beperkt is ten opzichte van kortingscodes bij andere elektronicawinkels. Dit valt te verklaren door de beperkte marges op de producten van Apple.

Kijk altijd even op de aanbiedingenpagina van Amac. Hier worden afgeprijsde producten van Apple aangeboden, waarbij je voordeel al snel tot enkele tientallen euro’s op zal lopen. Bij een bestellingwaarde van minimaal €50,- profiteer je ook nog eens van een gratis verzending van je producten.

Acties van Amac zelf

Naast het gebruik van de kortingscodes van Amac op onze website, kun je van verschillende andere acties profiteren. Wist je bijvoorbeeld dat je standaard 6% korting krijgt als je momenteel nog student bent? Deze studentenkorting geldt alleen voor een Mac(book) en bijbehorende accessoires.

Ook biedt Amac je bij de aankoop van een Mac(book) of een iPad een gratis iLearn-training aan, waarbij je kennismaakt met de producten van Apple en de software die op deze apparaten gebruikt wordt. Normaal kosten deze trainingen respectievelijk €79 en €49. Wil je een introducé meenemen naar de training? Voor de introducé krijg je 50% korting!

“Open Box”-modellen van Amac

De “Open Box”-modellen binnen de webwinkel van Amac zijn vaak goedkoper dan nieuwe modellen. Het verschil tussen de “Open Box”-modellen en nieuwe modellen is dat de doos van de “Open Box”-modellen al eens geopend is. Dit zijn bijvoorbeeld producten die in de winkel gebruikt zijn voor een demonstratie.

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Amac! Door je aan te melden van de nieuwsbrief krijg je meteen €5 shoptegoed cadeau.

Officiële website

© www.a-mac.nl