Consumenten gingen u voor!
Bezoek WestWing
WESTWING ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling WestWing (4)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

4.9 10 4

WestWing informatie

Betaalmogelijkheden:

Westwing,opgericht in 2011, is een toonaangevende internationale e-commerce bedrijf in de Home & Living Market. Dit bedrijf is acties in 14 landen en 3 continenten. WestWing heeft als missie om van elk huis een schitterend huis te maken.

Westwing ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over WestWing. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

 

Tag wolk

westwing
4.3 10 1

Nogal misleidend

Beoordeeld op 22 juli 2017 door
Jammer genoeg al een paar keer moeten vaststellen dat hun 'adviesprijs' (de zogezegde originele prijs) wat met de natte vinger genomen is.

Ze vermelden nooit de merken van de spullen die ze verkopen, maar als je wat slim met google search overweg kan, kom je al snel bij het originele product uit. Bij alle producten die ik nagetrokken heb, is de verkoopprijs van Westwing dezelfde (of hoger) als die op andere 'normale' webshops. Maar je hebt natuurlijk wel het idee dat je veel bespaart, waardoor je meer producten zal kopen. Ik zou het niet direct 'boerenbedrog' noemen, maar echt proper is het ook niet. Geen idee of dit altijd zo geweest is bij Westwing, of pas de laatste jaren nu ze zien dat ze eigenlijk alles tegen elke prijs verkocht krijgen als ze je maar wijsmaken wat de 'originele' prijs is. Opletten dus, ik koop er alvast niet meer.

En daarnaast, levertijd is enorm lang, dus als je dan toch volle pot betaalt mag het ook vooruit gaan.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
westwing
2.5 10 1

Binnen garantietermijn kapot, slechte garantie

Beoordeeld op 7 mei 2017 door
LED lamp gekocht ter waarde van €264.90, binnen een jaar kapot, ter compensatie krijg ik 60 euro, dit is onacceptabel. "Wettelijk recht op een goed product" Wat een waardeloze klantenservice!
westwing
6.3 10 1

Zogenaamde sales

Beoordeeld op 11 november 2016 door
Erg leuke producten. Goede retourmogelijkheden. Maar oh oh oh wat trappen veel mensen in de zogenaamde sales (als je bekijkt hoe snel producten uitverkocht zijn). Na een klein onderzoek (google) vind je regelmatig de producten even duur en ja, regelmatig ook goedkoper. OF: ietsje duurder, maar blijkt de originele niet afgeprijsde prijs die Westwing op haar site heeft staan, niet te kloppen (veel te hoog) en is het artikel lang niet zo 'afgeprijsd' als Westwing wil doen overkomen. En de argumenten die de klantenservice daarvoor heeft zijn dubieus. Zo jammer, geeft een nare bijsmaak aan het hele concept. Hier valt veel winst te behalen.
westwing
6.5 10 1

Leuke shop

Beoordeeld op 14 april 2016 door
Leuke shop, jammer dat je eerst lid moet worden voordat je het assortiment kunt bekijken, maar goed, het is gratis, dus waarom niet. Heb er geen spijt van. Veel moois op de site, heb er zeker wat besteld