Consumenten gingen u voor!
Bezoek WestWing
WESTWING ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling WestWing (6)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

4.7 10 6

WestWing informatie

Betaalmogelijkheden:

Westwing,opgericht in 2011, is een toonaangevende internationale e-commerce bedrijf in de Home & Living Market. Dit bedrijf is acties in 14 landen en 3 continenten. WestWing heeft als missie om van elk huis een schitterend huis te maken.

Westwing ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over WestWing. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

 

Tag wolk

westwing
3.3 10 1

Mevrouw

Beoordeeld op 15 maart 2019 door
Helaas, Een SMEG espresso apparaat gekocht. Deze ging met 3 maanden stuk. Ik heb 2 jaar garantie!! Ik word al 6 weken aan het lijntje gehouden. Aan alle voorwaarden voldaan.Filmpje gemaakt, foto's. En ze komen niet in beweging. Het lukt me niet eens om een adres van ze te krijgen om dat ding op te sturen! Waardeloze klanten service! Slecht, slecht, slecht. Als ik nu geen oplossing aangeboden Krijg zal ik juridische stappen gaan ondernemen. Ik leg me hier niet bij neer. Dit is te gek voor woorden.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
westwing
5.3 10 1

NIet klantgerichte klantenservice

Beoordeeld op 15 februari 2019 door
Wat een club is dit zeg, krijg je voor een paar honderd euro een tafel geleverd, is ie niet volledig. Bellen met de klantenservice; sta je eerst meer dan twintig minuten in de wacht. Hang je op om te kijken of het beter wordt als je opnieuw belt, wordt er gelijk opgenomen... huh? En dan het ergste; ik zit inmiddels meer dan twee weken te wachten op het niet geleverde deel van mijn tafel. Na meer dan een week zelf maar eens gebeld wat er nu precies ging gebeuren. Oh ja, nee wacht, het onderdeel is in nabestelling. Nu weer een week later en niets wijzer. Geen aanrader ben ik bang, ondanks dat de geleverde tafel wel echt mooi is.
westwing
4.3 10 1

Nogal misleidend

Beoordeeld op 22 juli 2017 door
Jammer genoeg al een paar keer moeten vaststellen dat hun 'adviesprijs' (de zogezegde originele prijs) wat met de natte vinger genomen is.

Ze vermelden nooit de merken van de spullen die ze verkopen, maar als je wat slim met google search overweg kan, kom je al snel bij het originele product uit. Bij alle producten die ik nagetrokken heb, is de verkoopprijs van Westwing dezelfde (of hoger) als die op andere 'normale' webshops. Maar je hebt natuurlijk wel het idee dat je veel bespaart, waardoor je meer producten zal kopen. Ik zou het niet direct 'boerenbedrog' noemen, maar echt proper is het ook niet. Geen idee of dit altijd zo geweest is bij Westwing, of pas de laatste jaren nu ze zien dat ze eigenlijk alles tegen elke prijs verkocht krijgen als ze je maar wijsmaken wat de 'originele' prijs is. Opletten dus, ik koop er alvast niet meer.

En daarnaast, levertijd is enorm lang, dus als je dan toch volle pot betaalt mag het ook vooruit gaan.
westwing
2.5 10 1

Binnen garantietermijn kapot, slechte garantie

Beoordeeld op 7 mei 2017 door
LED lamp gekocht ter waarde van €264.90, binnen een jaar kapot, ter compensatie krijg ik 60 euro, dit is onacceptabel. "Wettelijk recht op een goed product" Wat een waardeloze klantenservice!
westwing
6.3 10 1

Zogenaamde sales

Beoordeeld op 11 november 2016 door
Erg leuke producten. Goede retourmogelijkheden. Maar oh oh oh wat trappen veel mensen in de zogenaamde sales (als je bekijkt hoe snel producten uitverkocht zijn). Na een klein onderzoek (google) vind je regelmatig de producten even duur en ja, regelmatig ook goedkoper. OF: ietsje duurder, maar blijkt de originele niet afgeprijsde prijs die Westwing op haar site heeft staan, niet te kloppen (veel te hoog) en is het artikel lang niet zo 'afgeprijsd' als Westwing wil doen overkomen. En de argumenten die de klantenservice daarvoor heeft zijn dubieus. Zo jammer, geeft een nare bijsmaak aan het hele concept. Hier valt veel winst te behalen.
westwing
6.5 10 1

Leuke shop

Beoordeeld op 14 april 2016 door
Leuke shop, jammer dat je eerst lid moet worden voordat je het assortiment kunt bekijken, maar goed, het is gratis, dus waarom niet. Heb er geen spijt van. Veel moois op de site, heb er zeker wat besteld