Consumenten gingen u voor!
Bezoek Vitaminstore
VITAMINSTORE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Vitaminstore (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

8 10 1

Vitaminstore informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Vitaminstore is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van voedingssupplementen, vitamines, sportvoeding en natuurlijke cosmetica. In feite verkoopt het bedrijf enkel natuurlijke producten die erop gericht zijn ons lichaam gezond te houden en mooier te maken, zodat we lekker in ons vel zitten en een gelukkig leven kunnen leiden. Een groot voordeel van deze webwinkel, is het feit dat er een echte Drs achter de webshop schuilt. Deze Drs weet niet alleen precies welke producten wel goed en niet goed zijn, maar kan bovendien persoonlijk advies geven over de producten in het aanbod van de webwinkel. Door dit persoonlijke advies weet jij zeker dat je de beste producten aanschaft, zodat je voor honderd procent tevreden bent over jouw aankoop bij Vitaminstore.

Het aanbod van Vitaminstore

In het aanbod van Vitaminstore vind je verschillende soorten producten, die over het algemeen in de volgende productcategorieën worden onderverdeeld:

– Afslankproducten: onder de noemer ‘afslankproducten’ vind je producten als shakes, voedingssupplementen en andere hulpmiddelen die je aan kunt schaffen om de strijd tegen de overtollige kilo’s wat gemakkelijker te maken.
– Sportvoeding: onder de noemer ‘sportvoeding’ vind je voedingsmiddelen en supplementen die jouw tijd in de sportschool nog effectiever maken en ervoor zorgen dat je jouw sportieve doelen sneller bereikt.
– Vitamines: van vitamine C tot magnesium en andere mineralen: je vindt het allemaal in het aanbod vitamines van Vitaminstore.

Vitaminstore ervaringen

Vitaminstore heeft een goede naam opgebouwd in Nederland, maar het is niet zo raar als je wat huiverig bent om bij deze webwinkel te shoppen als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Wil je jouw twijfels over deze populaire webwinkel wegnemen voor je een bestelling gaat plaatsen bij deze webwinkel? Lees dan wat andere consumenten over deze webwinkel zeggen door de reviews over Vitaminstore op deze pagina door te lezen.

Heb je al eens een product besteld bij deze webwinkel en wil je jouw mening over dit bedrijf graag delen? Plaats dan een review op deze pagina en benoem wat jij zo goed of juist niet zo goed vindt aan de producten en services van Vitaminstore.

vitaminstore
8 10 1

Goede dingen

Beoordeeld op 14 april 2016 door
Ik had een shake besteld, omdat ik net zo breed wil worden als een kast en ik ben er reuze blij mee. En de verzendkosten waren maar €1,45, super. Ik hoop dat ik mijn doel bereik, ik heb er nu iniedergeval de middelen voor, thanks, goede dingen

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *