Consumenten gingen u voor!
Bezoek VidaXL
VIDAXL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling VidaXL (6)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

4 10 6

VidaXL informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

VidaXL is een winkel waar je terecht kunt voor het aanschaffen van producten voor in huis, producten voor in de tuin en doe-het-zelf producten in diverse prijsklassen. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2006 en heeft in 2011 de eerste vestiging in ons land geopend. Met het motto ‘Groots leven voor weinig’ biedt de aanbieder de beste producten op het gebied van wonen, de tuin en klussen aan voor aantrekkelijke prijzen. En omdat het bedrijf alle processen in eigen beheer heeft, kan VidaXL altijd de beste kwaliteit, de beste service en de laagste prijzen waarborgen.

De producten van VidaXL

In het aanbod van VidaXL vind je honderden producten die onder de productcategorieën ‘wonen’, ‘tuin’ en ‘klussen’ vallen. Denk hierbij aan producten voor in de slaapkamer, kookartikelen, spullen die je in de tuin kunt gebruiken om de tuin zo goed mogelijk te onderhouden en doe-het-zelf producten van hoge kwaliteit. En omdat het bedrijf zowel huismerk producten als producten van gerenommeerde merken aanbiedt, is er voor ieder wat wils in de webwinkel en de fysieke winkels van het bedrijf.

VidaXL ervaringen

Ben jij benieuwd wat andere mensen van de producten en de dienstverlening van deze aanbieder van producten voor in huis, producten voor in de tuin en doe-het-zelf artikelen vinden? Lees dan de VidaXL ervaringen van andere consumenten in de reviews op deze pagina. Wil je zelf jouw mening over dit bedrijf delen met andere consumenten, dan kun je jouw ervaringen ook delen door een review achter te laten op deze pagina.

vidaxl
3.3 10 1

Retourformulier niet te downloaden en telefonisch niet bereikbaar

Beoordeeld op 26 maart 2019 door
niet te bereiken via chat of telefoon en retourformulier niet te downloaden

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
vidaxl
2 10 1

Flutbedrijf! Na 7 e-mails en herroepingsformulieren nog steeds geen reactie van VidaXl.

Beoordeeld op 13 juli 2018 door
Ik probeer al 7 dagen mijn kapot geleverde tuinbankje te retourneren. Telefonisch is VidaXL niet bereikbaar (misschien als je de tijd hebt om een uur aan de telefoon te hangen?). Ik heb inmiddels 2x een herroepingsformulier ingestuurd, 4x gemaild met de vraag of mijn pakket geretourneerd kan worden, 1x foto's van het kapotte artikel gemaild (op verzoek), maar dit heeft niet geresulteerd in een retouretiket. Waardeloos!! Ik ga het pakket maar per PostNL retourneren en koop nooit meer iets bij VidaXL. Ik zal dit bedrijf ook bij iedereen afraden.
vidaxl
5.8 10 1

Ligbed

Beoordeeld op 25 mei 2018 door
ik probeer al een paar dagen een retourformulier te douwnloden maar helaas het werkt niet graag wat hulp ,de rugleuning werkt niet graag een nieuwe die goed werkt
vidaxl
4 10 1

Genante klantenservice

Beoordeeld op 14 juli 2016 door
nooit meer zal ik bij vidaxl bestellen. Ongelooflijk starre houding van de klantenservice, wanneer er iets verkeerd is opgestuurd. Nog steeds niet opgelost na 4 weken.
vidaxl
4.5 10 1

Niet tevreden met retour

Beoordeeld op 9 april 2016 door
de serivce bij vida xl trekt opt niks! voor een retouraanvraag is het een hele procedure.. ik heb uiteindelijk mijn pakket retour gestuurd, de vraag is nu nog wanneer ik mijn centen terug zie..! het telefoonnr op de site is niet in gebruik, de mails vol fouten, en niet zoals het hoort. het wordt wss door een robotje getypt! bent u niet zeker van uw bestelling, dat u die wil houden, dan raad ik af van te kopen via deze site! doe ik nooit meer!!
vidaxl
4.3 10 1

Even zeuren, maar dan krijg je je geld ook terug!

Beoordeeld op 29 februari 2016 door
Ik heb onlangs wat besteld op VidaXL echter beviel het product mij niet. Daarom heb ik besloten het product retour te zenden. Via de mail heb ik contact gehad met de klantenservice. Een medewerker van VidaXL beantwoorde mijn mail met veel spellingsfouten. Het kwam er op neer dat ik maar een deel van mijn geld zou terugkrijgen. Aangezien ik het hier niet mee eens was, heb ik opnieuw gemaild met dat ik niet akkoord ging. Een dag later stond het geld op mijn rekening en ik mocht het product houden. Helaas heb ik er niet veel aan, maar goed.

Sterke verbeterpunt: Neem iemand aan die de Nederlandse taal goed beheerst. Dit komt namelijk wantrouwig over bij klanten.