Consumenten gingen u voor!
Bezoek Used Products
USED PRODUCTS ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Used Products (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.5 10 2

Used Products informatie

Betaalmogelijkheden:

Used Products (gebruikte producten), opgericht in 1997 is een franchiseorganisatie op het gebied van tweedehands artikelen. Deze organisatie koopt en verkoopt o.a. telefoons, audio, dvd-spelers, games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, fietsen, scooters, camera’s, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Momenteel zijn er 59 vestigingen in Nederland en dat aantal zal alleen maar uitbreiden op termijn

Used Products ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Used Products. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

used-products
5 10 1

Onbetrouwbare producten. Koop op eigen risico.

Beoordeeld op 25 augustus 2018 door
Waar moet ik beginnen. In het begin leek het een geweldige winkel, maar uiteindelijk kom je er achter dat ze er alleen maar zijn om je op te lichten en je geld af te troggelen. Laat ik eerlijk zijn, voor bepaalde producten kun je er goed heen. Games of goedkope gitaren bijvoorbeeld.

Maar een groot deel van hun assortiment is off limit. Denk bijvoorbeeld aan speakers, versterkers, amplifiers, laptops en computer geluidsystemen.

Alles met ook maar een simpele vorm van hardware is onbetrouwbaar en niet getest. ALLES dat ik van ze heb gekocht (1 laptop, 1 stereo-set en 1 computer geluidsysteem) is binnen 7 maanden kapot gegaan.

Het geluidsysteem was zelfs net ietsjes ouder dan 1 maand dus je mag het NIET teruggeven, voor niks. Ze willen je NIET helpen met repareren. Ze willen niets voor je doen.

Hoe is het kapot gegaan? Ik deed een keer mijn computer aan, en de linkerspeaker werkte niet meer. Verwisselde de kabel en de rechterspeaker doet het niet meer. Intern in de subwoofer is dus een poort kapot.

Ook nog een leuk iets om op terug te komen; ze geven je een maand garantie. Nou ja dat zegt al wel genoeg eigenlijk. Meeste van hun producten vallen na net een maand uit elkaar.

Koop alsjeblieft gewoon 1e hands. Het kost even wat meer maar dan weet je tenminste dat je product het langer doet dan 7 maanden als je er honderden euros voor neer legt. En gaat het mis, dan heb je wel garantie. Niet zoals bij UsedProducts

Dankjewel Used Products! Jullie hebben een student voor 400 euro beroofd. Hoop dat jullie er blij mee zijn.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
used-products
6 10 1

Playstation 2 spel retour

Beoordeeld op 23 maart 2016 door
Ik heb een Playstation 2 spel gekocht via de website. Het pakketje werd geleverd uit de vestiging in Leiden. Nu wil ik het spel retourneren. Het is alleen jammer dat ik dan van Amsterdam naar Leiden moet aangezien de retourkosten niet worden vergoed door Used Products