Consumenten gingen u voor!
Bezoek Sweetdeal
SWEETDEAL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Sweetdeal (0)

  0 10 0

  Sweetdeal informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Sweetdeal is een website waar je aantrekkelijke aanbiedingen kunt vinden voor een dag wellness, een dagje uit, een bezoek aan een restaurant of een hotelovernachting. Of je nu een goedkoop weekend weg wil organiseren, voordelig uit eten wil gaan met je partner of een dag wellness wil organiseren met de hele vrienden- of vriendinnengroep: op Sweetdeal vind je aantrekkelijke aanbiedingen om jouw weekendje weg, etentje of dag wellness nog goedkoper te maken.

  Hoe werkt Sweetdeal?

  Het enige wat je hoeft te doen om van de aanbiedingen van deze website te profiteren, is je aanmelden op de website van dit bedrijf. Heb je een account aangemaakt, dan kun je inloggen en alle aanbiedingen voor jouw regio ontvangen. Zie je iets leuks tussen de aanbiedingen staan, dan kun je hier direct van profiteren door de aanbieding te kopen. Heb je een aanbieding gekocht, dan kun je hier gebruik van maken door de bijbehorende voucher te printen en jouw dagje uit of weekendje weg in te plannen.

  En beveel je het door jou gekochte product aan bij verschillende vrienden? Dan kun je de aankoopprijs van jouw deal zelfs helemaal vergoed krijgen voor Sweetdeal, wat betekent dat je helemaal gratis een dag uit of een weekend weg kan.

  Sweetdeal ervaringen

  Heb jij nog nooit een deal gekocht bij Sweetdeal en ben je benieuwd hoe andere consumenten dit bedrijf beoordelen voor je van een aanbieding op de website gaat profiteren? Lees dan enkele reviews over dit bedrijf op deze pagina en bepaal aan de hand van deze reviews of je een deal wil kopen bij deze website, of niet. Heb je zelf eens een deal gekocht bij dit bedrijf en wil je jouw ervaringen met Sweetdeal met andere mensen delen, dan kun je op deze pagina ook zelf een review achterlaten.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen