Consumenten gingen u voor!
Bezoek Superwinkel
SUPERWINKEL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Superwinkel (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7 10 1

Superwinkel informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Superwinkel, opgericht in 2009, behoort de grootste en voordeligste webshop op het gebied van parfum, verzorgingsproducten, make-up, haarproducten, horloges, sieraden en speelgoed. Superwinkel heeft een groot assortiment waar je keuze hebt uit veel A-merken. Ervaar de goede service en lage prijzen door online te shoppen bij Superwinkel.

Superwinkel ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Superwinkel. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

superwinkel
7 10 1

Retourintructies ontbreken op de pakbon.

Beoordeeld op 18 maart 2016 door
Onlangs heeft mijn zus iets besteld op Superwinkel. Bij haar bestelling zat een pakbon. Aangezien ze niet tevreden was met haar bestelling heeft ze besloten haar bestelling te retourneren. Ze had instructies voor het retourneren verwacht op de pakbon. Dit was niet het geval. Ik ben op de website gaan kijken en daar bleek het wel uitvoerig beschreven.

Verbeterpunt
Voeg een regel toe op de pakbon met iets dergelijks zoals: "Om uw bestelling te retourneren kunt u inloggen via uw account ->> bestellingen ->> selecteer retourartikel -->> bevestig retournering" Dit zal veel duidelijker zijn en scheelt een hoop uitzoekwerk.

Aanbod is verder prima, alleen de retourneringskosten van 6,95 euro vind ik erg hoog.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen