Consumenten gingen u voor!
Bezoek Praxis
PRAXIS ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Praxis (3)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

3.5 10 3

Praxis informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Praxis, opgericht in 1978, helpt klanten om het klussen zo aangenaam te maken. Met ruim 145 vestigingen is Praxis één van de grootste bouwmarkten in Nederland. De ruim 3.000 medewerkers staan iedere dag klaar om u van advies te voorzien. Met een ruim assortiment van circa 100.000 artikelen valt er altijd wel iets te vinden.

Praxis ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Praxis. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

praxis
1 10 1

Falende Praxis Online shop

Beoordeeld op 22 augustus 2017 door
Op 30 mei een bestelling online gedaan, bestelling zou binnen 2 weken geleverd worden, echter na 6 weken niets ontvangen, na diverse telefoontjes eindelijk mijn bestelling ontvangen, duurde dus 9 weken ! en was nog niet compleet ook, dus de rest maar geannuleerd, nu al weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Wat een drama, onkunde en onwil.Dit was één keer maar nooit weer Praxis Online shop.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
praxis
1.5 10 1

Wat een rotstreek, dat kras-en-win lot van de Praxis!

Beoordeeld op 12 mei 2016 door
Praxis, houdt alsjeblieft op je klanten voor de gek te houden! Ik kreeg een kran-en-win lot bij het afrekenen, dat alleen bedoeld bleek om al mijn persoonlijke gegevens af te tappen!

Scherm na scherm moest ik doorgaan met het invullen van gegevens en ook nog invullen van diverse enquetes om bij het scherm te komen waar ik 'zogenaamd m'n prijs zou zien'. Eind van het verhaal was dat ik me VERPLICHT aan moest melden voor een nieuwsbrief voor ik door zou klikken.

Doei Praxis! Jullie zijn GEEN sympathiek bedrijf!
praxis
8 10 1

Ik kan weer aan de slag

Beoordeeld op 3 mei 2016 door
Fijne doe-het-zelfzaak! Een enorme keuze aan artikelen. Ik had besteld wat ik nodig had en kan weer verder