Consumenten gingen u voor!
Bezoek Pneus Online
PNEUS ONLINE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Pneus Online (1)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  2 10 1

  Pneus Online is niet alleen een webwinkel, maar bovendien een nuttige bandenencyclopedie. Je kunt bij Pneus Online terecht om direct nieuwe auto- of motorbanden aan te schaffen, maar je kunt de webwinkel ook benaderen voor advies over banden of om meer te weten te komen over bepaalde auto- of motorbanden.

  Pneus Online ervaringen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Pneus Online. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

  pneus-online
  2 10 1

  Zooitje ongeregeld

  Beoordeeld op 25 augustus 2017 door
  ik ben niet tevreden over deze site heb hier een set velgen besteld en op de laatste dag van de levertijd belde ik om tekijken wanneer dat het verstuurd werd en werd mij verteld dat ze al verstuurd waren en konden mij geen verzendbewijs sturen laterna kwamen ze aan dat het pakket kwijt is geraakt bij de vervoerder en dat ze gelijk een nieuwe set op zouden sturen waar ik ook geen verzendbewijs van kreeg en wat er na dagen nog niet is en het zou er de volgende dag dan moeten zijn.heb al paar x telefonisch contact gehad en ze pakten op ten duur gewoon niet meer op als ik met het tel nr belde waar ik elke x mee gebelt heb na 11min in de wacht gezeten tehebben pakten ze gewoon niet meer op bel ik met een andere telefoon pakken ze gelijk op.
  slordig bedrijf bij een pakket van een paar 100e verwacht je wel dat het netjes geregeld word maar ze doen er niets aan.nu maar hopen dat ik het geld terug krijg.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *