Consumenten gingen u voor!
Bezoek Plasmadiscounter
PLASMADISCOUNTER ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Plasmadiscounter (1)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  9.3 10 1

  Plasmadiscounter informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Plasmadiscounter heeft een groot aanbod met A-merk televisies. Het bedrijf heeft een online showroom waar je alle televisies in het aanbod kunt bewonderen, maar je kunt ook in de fysieke showroom van de aanbieder terecht om het aanbod in real life te bekijken. Online zijn er meer dan 3000 televisies op voorraad, terwijl je in de fysieke showroom van het bedrijf ongeveer 60 unieke modellen kunt bekijken.

  Andere producten van Plasmadiscounter

  Naast televisies, biedt Plasmadiscounter ook enkele andere producten aan in de webwinkel van het bedrijf. Zo kun je naast een televisie bijvoorbeeld ook een blu-ray speler aanschaffen, maar kun je ook een eenvoudige dvd-speler aanschaffen in de webwinkel. En wil je zowel een televisie aanschaffen als een blu-ray speler en een dvd-speler om het plaatje helemaal compleet te maken? Dan is dit uiteraard mogelijk, want je kunt helemaal zelf bepalen wat je bij de webwinkel wil bestellen.

  Achteraf betalen bij Plasmadiscounter

  Het aanschaffen van een televisie, blu-ray speler en/of dvd speler is zeker niet goedkoop. Heb je echt een nieuwe televisie, een nieuwe blu-ray speler en/of een nieuwe dvd speler nodig, maar heb je eigenlijk niet genoeg geld om dit te betalen? Maak je dan geen zorgen, want bij de webwinkel kun je jouw aankopen ook achteraf betalen. Dit betekent dat je niet meteen je creditcard tevoorschijn hoeft te toveren, maar ook nog 14 dagen extra de tijd kan krijgen om jouw aankopen te betalen.

  Plasmadiscounter ervaringen

  Ben jij benieuwd welke ervaringen andere consumenten met Plasmadiscounter hebben gehad voor je zelf een bestelling plaatst bij de webwinkel? Lees dan wat andere mensen van dit bedrijf vinden in de Plasmadiscounter reviews op deze pagina. Heb je zelf ervaring met het bedrijf en wil je dat jouw mening over Plasmadiscounter gehoord wordt? Laat dan zelf een review achter op deze pagina om te vertellen wat jij van dit bedrijf vindt.

  Tag wolk

  plasmadiscounter
  9.3 10 1

  Geweldige prijzen

  Beoordeeld op 8 juni 2016 door
  Ik was opzoek naar een nieuwe tv, maar wel een goedkope tv. Via mijn oom kwam ik bij plasma discounter, ik keek naar de magazijn opruiming en zag een samsung tv voor 350 euro. vervolgens zijn we naar de winkel gegaan. Het was de laatste! het is nu 2 jaar later en ik ben nog helemaal tevreden! Ook de weknemers waren super! en gaven me er nog advies bij. top service! De winkel is ook leuk om te bezoeken en de mensen helpen je graag.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen