Consumenten gingen u voor!
Bezoek OTTO
OTTO ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling OTTO (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.3 10 2

OTTO informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

OTTO was ooit het eerste postorderbedrijf van Duitsland. In de beginjaren van het bedrijf, begon het merk met het verkopen van kleding en schoenen via een catalogus. Dit concept werd al snel een succes, waardoor OTTO zich gemakkelijk uit kon breiden en ook een vestiging kon openen in Nederland. Tegenwoordig is het bedrijf niet meer actief als postorderbedrijf, maar is het bedrijf veranderd in een populaire webwinkel met kledingstukken en modeaccessoires voor verschillende doelgroepen. Bekijk alle OTTO kortingscodes en aanbiedingen hier.

Het aanbod van OTTO

OTTO verkoopt kleding en modeaccessoires van het eigen merk, maar heeft ook items van verschillende grote merken in het aanbod. Denk hierbij aan merken als Adidas, Jack & Jones, Brunotti en Laura Scott: stuk voor stuk grote, populaire merken die bekend staan om het produceren van kwalitatief hoogwaardige items die echt bij de trends van nu aansluiten.

Daarnaast kun je niet alleen bij OTTO terecht voor het aanschaffen van kleding en modeaccessoires, maar verkoopt de webwinkel sinds kort ook woonartikelen en elektronica. Zoek je een nieuw meubelstuk of woonaccessoire om de inrichting wat op te frissen of heb je een nieuw keukenapparaat nodig, dan ben je bij deze webwinkel dus ook aan het juiste adres.

OTTO ervaringen

OTTO is een bekend merk, maar het is logisch dat je een beetje huiverig bent om een bestelling te plaatsen bij deze online shop als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Om jouw twijfels weg te nemen, hebben andere consumenten hun OTTO ervaringen op deze pagina achtergelaten. Door reviews van andere consumenten door te lezen, krijg je vanzelf een beter beeld van de webwinkel en kun je gemakkelijker beslissen of je een bestelling wil plaatsen bij dit bedrijf.

Heb je zelf ervaringen met deze webwinkel en wil je jouw verhaal delen met andere mensen? Laat dan een review achter op deze pagina en vertel andere consumenten wat jij van deze populaire webwinkel vindt.

Tag wolk

otto
2.5 10 1

Bureau

Beoordeeld op 23 januari 2017 door
Ik moest lang wachten op mijn bestelling (3 wkn) en toen het kwam was het zo beschadigd dat ik er niks aan had

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
otto
8 10 1

Tevreden

Beoordeeld op 1 maart 2016 door
Bestelling kwam naar 2 dagen binnen in goede orde. Jullie lopen wel achter wat betreft het leveren van goederen. Vandaag besteld, morgen in huis? Wellicht handig om dit op te zetten?