Consumenten gingen u voor!
Bezoek Notino
NOTINO ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Notino (4)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  1 10 4

  Notino informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Notino verkoopt uitsluitend originele merkproducten.We garanderen dat al onze schoonheidsproducten 100% echt zijn. We hebben het tot onze missie gemaakt om u een uitstekende selectie van schoonheidsproducten aan te bieden voor zeer concurrerende prijzen.
  Notino is een online verkoper van echte merkgeuren en cosmetica. Wij zijn een partnerschap aangegaan met distributeurs van schoonheidsproducten in de VS en andere landen om onze schoonheidssportfolio voortdurend te vergroten.

  Mensen vragen altijd: “Waarom zijn jullie prijzen zo laag?”

  Ons kortingsmodel is een structuur waarbij de consument profiteert van voordelen voor de consument, zodat we onze klanten de beste prijzen kunnen bieden. We zijn ook een online verkoper, dus onze kostenbesparingen op zaken als fysieke locaties hebben direct invloed op onze prijzen. We geloven niet in schoonheid die onbetaalbaar is. Dat is waarom we de besparingen aan u doorgeven door onze nauwe relatie met onze retailers. Betaal niet meer aan winkellocaties of speciaalzaken wanneer u hier elke dag tot 70% korting kunt boeken bij Notino!

  Als u vragen of opmerkingen heeft over de echtheid van een product dat u heeft ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice voor assistentie!

  Notino  ervaringen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Notino. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

  Tag wolk

  notino
  1 10 1

  Marc jacobs daisy eau so fresh

  Beoordeeld op 23 juli 2019 door
  Valse parfum gekocht bij Notino 'Marc Jacobs Daisy eau so fresh'en Jean Paul Gaultier Le Male Ultra eau de toilette homme 125ml- geur is na 5 minuten weg.
  Heb de flesjes binnengebracht bij een parfumerie en vandaag al telefoon gehad dat ze fake waren. Badge code klopt niet.
  Jeuk aan ogen en uitslag op borst en nek- naar dokter kunnen gaan.
  169 EURO betaald voor nepprodukten.
  Callcenter is in India en produkten komen uit China.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  notino
  1 10 1

  Pas op voor Notino.nl!

  Beoordeeld op 22 januari 2019 door
  Notino.nl profileert zich als een betrouwbaar bedrijf met (zeer) gunstige prijzen. Helaas blijkt het één en ander toch wel te schorten bij #Notino.nl.

  Mijn vriendin wilde een aantal producten bestellen van Alterna. En nu had Notino een mooie korting van 15%, wat altijd mooi meegenomen is uiteraard. Door omstandigheden kon ik niet eerder dan afgelopen zondag (20 januari) de bestelling plaatsen. Echter was er de gehele dag een storing gisteren met ons internet, waardoor het niet mogelijk was om een bestelling te plaatsen bij Notino.

  Vandaag (21 januari) werkte ons internet weer en probeerde mijn vriendin alsnog de producten te bestellen. Helaas bleek de aanbieding nu dus verlopen te zijn, dus geen 15% korting meer.

  Vervolgens meteen contact opgenomen met Notino.nl om de situatie uit leggen in de hoop dat men een uitzondering kon maken. Helaas blijkt de klantvriendelijkheid hier dus echt te stoppen bij Notino.nl. De korting was niet meer mogelijk en daarmee gewoon pecht gehad!

  Wel was er een korting van maar liefst 2.00 Euro mogelijk (!) op de verzendkosten. Dit staat in erg schril contrast met de 15% korting die als eerste werd geboden. Immers zou dit meer dan 16,- Euro schelen. Erg jammer deze houding van Notino.nl.

  Vervolgens eens gekeken op de Duitse versie van hun website, namelijk Notino.de. Hier maakt men het nog gekker. Zonder kortingen en dergelijke, voor de exact zelfde producten, betaald men hier "slechts" 76.70 t.o.v. 107.40 Euro (bij de Nederlande Notino.nl). Weder te gek voor woorden.

  Als reactie krijg je dan en ik citeer "We reageren altijd op vraag en aanbod en bovendien is de omzetbelesting in Duitsland lager dan in Nederland waardoor het prijsverschil vrij groot kan zijn."

  Haha. Laat mij niet lachen. Een econoom is deze persoon (Barbara) niet, dat blijkt wel (waarschijnlijk een "drop-out"). Het verschil qua belasting tussen Nederland en Belgie is welgeteld 2%.

  Dus 2% van 76.70 is 1.53 Euro. Dan komt het totaal op 78.23 Euro en dat is nog altijd compleet iets anders als wat de Nederlandse Notino.nl berekend, namelijk: 107.40 Euro. Je word dus gewoon genept waar je bij staat.

  Daarnaast worden alle producten uit Duitsland verstuurd. Dat is dan ook de reden dat het erg lang duurt voordat iets binnen is van Notino.nl wanneer je de bestelling hebt geplaatst.

  In ieder geval is Notino.nl nu niet één, maar meteen twee klanten kwijt. Heel erg jammer, want men had dit zeer gemakkelijk klantvriendelijk op kunnen lossen. Maar blijkbaar is men bij #Notino niet capabel genoeg om correcte c.q. klantvriendelijke oplossing aan te bieden...

  Zoals men in Duitsland zegt: "Schade".

  ---------------------------------------------------------------------------------

  //edit #1
  Nog een kleine toevoeging. Zojuist lees ik het volgende nog en ik citeer: "Wij van Notino streven naar klanttevredenheid." Haha. Blijkbaar een leugen, anders was deze review ook niet nodig geweest uiteraard.


  //edit #2
  Na het lezen van een flink aantal reviews op Trustpilot (die liegen er niet om) blijkt ook nog eens dat Notino in het algemeen regelmatig valse c.q. nep producten verkoopt. Als dit slechts 3 of 4 reviews waren, dan zou ik het niet geloven.

  Maar het zijn bijna 20 reviews c.q. beoordelingen die allemaal hetzelfde aangeven, namelijk nep producten en dan met name uit Oostblok landen. Pas dus op en betaal altijd met Paypal. Dan krijg je tenminste altijd je geld terug als gedupeerde klant!

  Wellicht verstandig om dit te doen bij Notino.nl! En een gewaarschuwd mens telt voor twee uiteraard...


  //edit #3
  Nu is mijn review in beoordeling; met o.a. als reden en ik citeer: Daarnaast is het onmogelijk voor deze klant om over onze producten te oordelen terwijl deze nog nooit iets besteld heeft bij Notino.

  Dat is helemaal 100% onzin; ik heb reeds diverse keren besteld bij Notino.nl. Sterker nog; ik en mijn vriendin hebben beide een account bij Notino.nl. Mijn laatste bestellen was van 27 september 2018 (246175177). Mijn vriendin heeft nog vaker besteld (4x ofzo).


  //edit #4
  Ik heb ook de bestellingen van mijn vrienin opgezocht, aangezien Notino.nl er alles aan probeert te doen om deze review verwijderd te krijgen (zeer triest). Overzicht van de bestellingen die mijn vriendin heeft gedaan:

  13.02.2018 - 157.85 Euro
  25.06.2018 - 118.42 Euro
  21.08.2018 - 94.25 Euro
  30.09.2018 - 79.10 Euro

  Ik ga bij Notino niet meer zo snel bestellen en ik denk mijn vriendin ook niet meer na deze zeer kinderachtige en teleurstellende behandeling bij #Notino.nl. Blijkbaar zijn trouwe klanten bij #Notino helemaal niks waard vandaag de dag en denkt men totaal niet mee. Erg jammer! Inmiddels ook maar een email gestuurd aan Dhr. Zamec met een officiele klacht inzake Notino.nl en ook meteen alle negatieve reviews ter beoordeling mee gestuurd. Eens kijken wat hij van de Nederlandse afdeling van Notino vindt...
  notino
  1 10 1

  Parfum over datum

  Beoordeeld op 18 mei 2018 door
  Terwijl ik aan het shoppen was bij de Douglas ontdekte ik een fantastisch parfum, Manifesto van Yves Saint Laurent. Toen ik thuis was heb ik deze besteld op Notino. Echter, toen ik hem binnen kreeg rook hij heel anders dan in de winkel. Ik heb op parfumcheck een check gedaan hoe oud mijn parfum was en het bleek dat hij ruim anderhalf jaar over de houdbaarheidsdatum was. Toen ik Notino hierover contacteerde wilden zij mij geen nieuw parfum sturen maar gaven ze gewoon mijn geld terug, oftewel, dat is met wel meer parfums zo. Naar dat je op die manier je geld moet verdienen.
  notino
  1 10 1

  Neppe Montale Paris parfums op Notino.nl

  Beoordeeld op 30 december 2017 door
  Ik hou van Montale parfum en ik kwam dan ook een aanbieding tegen op Notino.nl waarin ik best geschrokken was. Daar waar Notino 70 euro vraagt voor de Eau de Parfum (100 ml), vragen vrijwel alle andere online shops 105 euro. Hierdoor ben ik op onderzoek uitgegaan. Ik heb contact gezocht met de klantenservice van Notino en daarbij heb ik de vraag gesteld of de Montale geurtjes echt zijn. Dit werd met klem beweerd. Ook verwees ik naar de negatieve ervaring op Trustpilot.

  Ze blijven beweren dat het om echte producten gaat. Zie hieronder de reactie van Montale Paris.


  Dinsdag 26 december 2017

  Dear Customer,

  Where did you bought your parfume ? Have you got more pictures ?
  To be sure to have a real Montale fragrance you have to buy it in our officials circuits :
  By our official website : https://montaleparfums.com/fr/
  By our official retailers worldwide : https://montaleparfums.com/en/stores
  By our official distributors : https://montaleparfums.com/en/content/8-distributor
  We hardly recommend to not buy our products outside of this markets.
  If you did we cannot guaranty you that you have a real Montale’s fragrance.

  Notino is still selling a lot of counterfeits of our products in despite of our insistent demands to take those copies out of the market.
  We advise to not order on their website if you want to be sure to have a real Montale’s fragrance.

  Berst regards
  --
  Alice


  Als Montale Paris zelf al beweerd dat het om neppe parfums gaat, dan mag je hier ook vanuit gaan. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ik heb mijn bestelling via Bol.com gedaan en netjes op tijd ontvangen.