Consumenten gingen u voor!
Bezoek Notino
NOTINO ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Notino (2)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  1 10 2

  Notino informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Notino verkoopt uitsluitend originele merkproducten.We garanderen dat al onze schoonheidsproducten 100% echt zijn. We hebben het tot onze missie gemaakt om u een uitstekende selectie van schoonheidsproducten aan te bieden voor zeer concurrerende prijzen.
  Notino is een online verkoper van echte merkgeuren en cosmetica. Wij zijn een partnerschap aangegaan met distributeurs van schoonheidsproducten in de VS en andere landen om onze schoonheidssportfolio voortdurend te vergroten.

  Mensen vragen altijd: “Waarom zijn jullie prijzen zo laag?”

  Ons kortingsmodel is een structuur waarbij de consument profiteert van voordelen voor de consument, zodat we onze klanten de beste prijzen kunnen bieden. We zijn ook een online verkoper, dus onze kostenbesparingen op zaken als fysieke locaties hebben direct invloed op onze prijzen. We geloven niet in schoonheid die onbetaalbaar is. Dat is waarom we de besparingen aan u doorgeven door onze nauwe relatie met onze retailers. Betaal niet meer aan winkellocaties of speciaalzaken wanneer u hier elke dag tot 70% korting kunt boeken bij Notino!

  Als u vragen of opmerkingen heeft over de echtheid van een product dat u heeft ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice voor assistentie!

  Notino  ervaringen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Notino. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

  Tag wolk

  notino
  1 10 1

  Parfum over datum

  Beoordeeld op 18 mei 2018 door
  Terwijl ik aan het shoppen was bij de Douglas ontdekte ik een fantastisch parfum, Manifesto van Yves Saint Laurent. Toen ik thuis was heb ik deze besteld op Notino. Echter, toen ik hem binnen kreeg rook hij heel anders dan in de winkel. Ik heb op parfumcheck een check gedaan hoe oud mijn parfum was en het bleek dat hij ruim anderhalf jaar over de houdbaarheidsdatum was. Toen ik Notino hierover contacteerde wilden zij mij geen nieuw parfum sturen maar gaven ze gewoon mijn geld terug, oftewel, dat is met wel meer parfums zo. Naar dat je op die manier je geld moet verdienen.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  notino
  1 10 1

  Neppe Montale Paris parfums op Notino.nl

  Beoordeeld op 30 december 2017 door
  Ik hou van Montale parfum en ik kwam dan ook een aanbieding tegen op Notino.nl waarin ik best geschrokken was. Daar waar Notino 70 euro vraagt voor de Eau de Parfum (100 ml), vragen vrijwel alle andere online shops 105 euro. Hierdoor ben ik op onderzoek uitgegaan. Ik heb contact gezocht met de klantenservice van Notino en daarbij heb ik de vraag gesteld of de Montale geurtjes echt zijn. Dit werd met klem beweerd. Ook verwees ik naar de negatieve ervaring op Trustpilot.

  Ze blijven beweren dat het om echte producten gaat. Zie hieronder de reactie van Montale Paris.


  Dinsdag 26 december 2017

  Dear Customer,

  Where did you bought your parfume ? Have you got more pictures ?
  To be sure to have a real Montale fragrance you have to buy it in our officials circuits :
  By our official website : https://montaleparfums.com/fr/
  By our official retailers worldwide : https://montaleparfums.com/en/stores
  By our official distributors : https://montaleparfums.com/en/content/8-distributor
  We hardly recommend to not buy our products outside of this markets.
  If you did we cannot guaranty you that you have a real Montale’s fragrance.

  Notino is still selling a lot of counterfeits of our products in despite of our insistent demands to take those copies out of the market.
  We advise to not order on their website if you want to be sure to have a real Montale’s fragrance.

  Berst regards
  --
  Alice


  Als Montale Paris zelf al beweerd dat het om neppe parfums gaat, dan mag je hier ook vanuit gaan. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ik heb mijn bestelling via Bol.com gedaan en netjes op tijd ontvangen.