Consumenten gingen u voor!
Bezoek Media Markt
MEDIA MARKT ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Media Markt (3)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.3 10 3

Media Markt informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Media Markt is van Duitsland en Europa’s de nummer één op het gebied van consumentenelektronica. De vortex in het logo van Media Markt is kenmerkend voor het hele bedrijf. Dagelijks lage prijzen en leuke reclame waardoor de markt onophoudelijk is. Het aanbod is enorm: van de smartphone naar de tablet, van wasmachines tot koffieautomaten, het geluidssysteem of XXL-TV – spot. In de Mediamarkt vind je altijd de nieuwste consumenten-elektronica, communicatie en huishoudelijke apparaten.

Media Markt ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Media Markt. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

media-markt
10 10 1

Heerlijke grote winkel

Beoordeeld op 22 mei 2016 door
Grote winkel met veel keuze en goede prijzen, de mensen staan altijd klaar om u te helpen. Heb al meerdere duren aan kopen gedaan, laptops, was machine, smart telefoons, koelkast, playstation en Xbox one, dvd's, een speciale fruit jus maker. Soms ga ik ook wel eens met een vriend gewoon even rond lopen, even kijken. Waar ik altijd heen ga is makkelijk te bereiken en gratis parkeren.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
media-markt
5 10 1

Product fail

Beoordeeld op 31 maart 2016 door
Ik heb een keer een product gekocht bij Media Markt. En heb heel lang lopen praten met een verkoper die mij een prijs gaf voor de televisie die ook op de doos stond. Toen ik wilde afrekenen kwam er €50 bij. Ik zei dat ik dat niet ging betalen aangezien de prijs die op de doos stond de prijs is die de klant hoort te betalen. De verkoper ging uiteindelijk met mij in discussie en dat vond ik niet zo netjes. Dus ik heb de televisie niet gekocht.
media-markt
1 10 1

Bestelling nooit bezorgd. Zeer ontevreden!!!

Beoordeeld op 18 maart 2016 door
Op 29 februari heb ik een bestelling gedaan op de website van Media Markt. Ik heb toen een SPEEDLINK SL-6242 Silk Mousepad Pear gekocht. Deze zou binnen enkele dagen geleverd worden in de Media Markt (Amsterdam Arena).

Ineens kreeg ik op 8 maart een mail van Media Markt met: " Gefeliciteerd met jouw aankoop bij Media Markt!" Dit terwijl ik mijn bestelling nog niet eens binnen had. Zie de mail:

Beste meneer,

Bedankt voor jouw aankoop bij Media Markt!

Wil jij kans maken op een cadeaukaart? Beoordeel dan het aangeschafte product bij ons. Elke week verloten we namelijk een cadeaukaart ter waarde van €50,- onder alle productbeoordelingen. Hiermee help je veel andere klanten ook nog eens om de beste productkeuze te kunnen maken.

Alvast bedankt voor jouw beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Media Markt


Beoordeel jouw aankoop


Op 9 maart heb ik besloten naar de winkel toe te gaan. Daar kreeg ik te horen dat mijn bestelling onderweg was. Omdat het mij niet lekker zat, heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice. Ik stuurde het volgende:


Klant 09/03/2016 09:32
Ik heb op 29 februari een product besteld, helaas is het nog niet binnen. Wat is er aan de hand?

Ik kreeg het volgende terug:

Reactie 09/03/2016 19:42

Geachte meneer,

Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Media Markt.

Als antwoord op uw vraag kunnen we u het volgende vertellen:

Wij hebben een terugkoppeling van de desbetreffende afdeling, op dit moment is uw bestelde product onderweg naar de Media Markt vestiging. Wanneer wij deze binnen hebben zullen wij contact met u opnemen.

We hopen dat we u hiermee alvast voldoende van dienst zijn geweest. Mocht u verdere vragen hebben, kunt u ons bereiken door op deze e-mail te reageren. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0366.

Met vriendelijke groet,

Uw Media Markt-Team


Eigenlijk dus hetzelfde antwoord als in de winkel. Een paar dagen later heb ik weer een mail gestuurd met het volgende:

Klant 16/03/2016 17:17

Beste we zijn nu behoorlijk wat dagen verder, en nog geen pakketje. Willen jullie nu echt beweren dat mijn bestelling sinds 29 februari onderweg is? Gaat de bestelling dan via Rome ofzo? Ik vind dit zeer kwalijk. Ik hoop zo spoedig mogelijk mijn geld weer terug te krijgen.


Het volgende kreeg ik terug:

Reactie 16/03/2016 18:47

Geachte meneer,

Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Media Markt.

Als antwoord op uw vraag kunnen we u het volgende vertellen:

Uw product is met briefpost verzonden, hierdoor kan het langer duren voordat het product aankomt.

Wij zullen een omruiling aanvragen zodat het product opnieuw wordt verzonden naar de vestiging.

We hopen dat we u hiermee alvast voldoende van dienst zijn geweest. Mocht u verdere vragen hebben, kunt u ons bereiken door op deze e-mail te reageren.

Met vriendelijke groet,

Uw Media Markt-Team


Ik heb dus nog meer geduld moeten opbrengen, maar ineens kreeg ik de volgende mail binnen:

Reactie 17/03/2016 13:29

Geachte meneer,

U ontvangt deze e-mail omdat u het aankoopbedrag van uw bestelling gecrediteerd wilt krijgen.

Inmiddels kunnen wij u bevestigen dat uw aankoopbedrag aan u teruggestort wordt. Binnen vijf tot zeven werkdagen zult u dan ook het bedrag retour op uw rekening ontvangen.

We hopen dat we u hiermee alvast voldoende van dienst zijn geweest. Mocht u verdere vragen hebben, kunt u ons bereiken door op deze e-mail te reageren. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 0800-0366.

Met vriendelijke groet,


Uw Media Markt-Team


Kreeg in de mail hiervoor nog de toezegging dat mijn bestelling onderweg was, en hoor ik 2 dagen later dat ik mijn geld terug krijg.


Als jullie zo met klanten omgaan Media Markt, zullen jullie echt klanten verliezen. Ik bestel zeker niet weer online!!