Consumenten gingen u voor!
Bezoek Leaseplan
LEASEPLAN ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Leaseplan (0)

  0 10 0

  Leaseplan is trotse eigenaar van een groot wagenpark met maar liefst 120.000 verschillende voertuigen. Door het grote aantal auto’s in het wagenpark van het bedrijf, kan Leaseplan consumenten een groot aanbod met verschillende soorten auto’s aanbieden. Wil je een auto leasen bij dit autoleasebedrijf, dan kun je jouw favoriete voertuig dus uit een groot aanbod met hoogwaardige auto’s kiezen en vind je altijd wel een auto die bij jou past.

  Door een auto te leasen, hoef je niet in een keer veel geld te investeren in een nieuw voertuig. Je betaalt de auto namelijk per maand, waardoor je zonder een grote aanslag op jouw vermogen toch een mooie auto kan rijden.

  Leaseplan: onderdeel van VNA

  Enkele jaren geleden heeft het bedrijf zicht aangesloten bij VNA: de Vereniging voor Nederlandse Autoleasemaatschappijen. De VNA behartigt de belangen voor de zakelijke automobiliteit en omdat het autoleasebedrijf hier lid van is, weet je zeker dat je met een goede en betrouwbare organisatie te maken hebt.

  Leaseplan ervaringen

  Het leasen van een auto klinkt voor velen als muziek in de oren, maar kan dit autoleasebedrijf wel de dienstverlening bieden waar jij als consument recht op hebt? Het antwoord lees je in de Leaseplan ervaringen van consumenten op deze pagina. Door de reviews van andere consumenten door te lezen, kom je er namelijk vanzelf achter of dit bedrijf goede dienstverlening kan bieden en of het interessant is om zelf ook een auto te gaan leasen bij dit bedrijf.

  Heb je wel eens een auto afgenomen bij dit bedrijf of lease je op dit moment een auto bij Leaseplan? Laat andere consumenten dan weten wat je van dit bedrijf vindt door een review achter te laten op deze pagina.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen