Consumenten gingen u voor!
Bezoek Leapp
LEAPP ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Leapp (0)

  0 10 0

  Leapp informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Keurmerken:

  Leapp is een officieel verkooppunt van zogeheten refurbished Apple producten. Refurbished Apple producten zijn producten van het populaire merk Apple die niet gloednieuw zijn zoals de producten in de winkel, maar al eerder door een consument in gebruik genomen zijn en dus onder de noemer ‘tweedehands’ vallen. Leapp heeft deze producten overgekocht, getest en opgeknapt om de producten weer opnieuw in de verkoop te brengen voor een aantrekkelijke prijs. Wil je een computer, telefoon of tablet van het merk Apple aanschaffen maar vind je de nieuwe producten van dit merk echt te duur? Dan kun je bij Leapp tweedehands Apple producten van hoge kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen.

  Het aanbod van Leapp

  In het aanbod van Leapp vind je vrijwel alle Apple producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan Macbooks, maar ook aan iMacs, iPads en iPhones van diverse generaties van het merk Apple. Alle producten die je in de webwinkel van het bedrijf tegenkomt, zijn in de categorieën ‘zichtbaar gebruikt’ tot ‘zo goed als nieuw’ geplaatst. Afhankelijk van jouw budget en eisen aan jouw aankoop, kies je een product in een categorie die jou aanstaat.

  De meeste producten die je in het aanbod van Leapp vindt, komen uit het bedrijfsleven. Komt er een nieuwe computer, telefoon of tablet uit van Apple, dan willen bedrijven dit nieuwe model vaak aanschaffen om de oude producten te vervangen. Deze oude producten worden vervolgens opgekocht door Leapp, waarna dit bedrijf aan de slag gaat om de producten op te knappen en weer zo goed als nieuw door te verkopen. En omdat je een jaar garantie krijgt op alle producten van het bedrijf, hoef je je geen zorgen te maken dat je opgelicht wordt en je geld vervolgens niet terug kan krijgen.

  Leapp ervaringen

  Ben jij benieuwd wat andere mensen over de producten en services van Leapp te vertellen hebben? Lees dan enkele Leapp ervaringen van andere consumenten op deze pagina en je krijgt direct een duidelijker beeld van dit bedrijf. Zeker als je van plan bent om een product aan te schaffen bij deze verkoper, is het doorlezen van reviews van andere consumenten een aanrader.

  Heb jij zelf ervaring met deze verkoper van refurbished Apple producten en wil je andere consumenten graag vertellen of dit een positieve of negatieve ervaring is? Plaats dan een review op deze pagina en vertel andere mensen wat jij van dit bedrijf vindt.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen