Consumenten gingen u voor!
Bezoek Home24
HOME24 ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Home24 (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

10 10 1

Home24 informatie

Betaalmogelijkheden:

Home24 is een vrij nieuwe webwinkel op het gebied van wonen en interieur. De webwinkel heeft een groot en breed assortiment met verschillende soorten meubelstukken en woonaccessoires voor een gezellig huis en een gezellige tuin. Of je jouw woning nu wil restylen of een gezellige tuin wil creëren, je kunt bij deze webwinkel terecht voor de meest trendy woonartikelen van dit moment.

Wie online shop bij Home24, profiteert van enkele aantrekkelijke services van de online woonwinkel. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen bij deze aanbieder, krijg je jouw aankopen al binnen 24 uur thuis afgeleverd en kun je jouw aankopen altijd terugsturen als je niet tevreden bent met het product dat je besteld hebt.

Het aanbod van Home24

Home24 heeft een groot aanbod met mooie items en doet zijn best om de items in het aanbod van de webwinkel zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Dit doet het bedrijf niet alleen door losse foto’s te maken van alle producten in het aanbod, maar ook door foto’s te maken van alle meubelstukken in een unieke kameropstelling. Door verschillende soorten foto’s te bekijken, krijg je een duidelijker beeld van een product en kun je gemakkelijker beslissen of dit meubelstuk of woonaccessoire echt bij de rest van jouw interieur past.

Home24 ervaringen

Omdat Home24 nog niet zo lang bestaat, heb je misschien het idee dat deze webwinkel niet de juiste dienstverlening kan bieden bij het online bestellen van woonartikelen. Twijfel je of je jouw meubelstuk of woonaccessoire bij deze webwinkel moet bestellen, simpelweg omdat het bedrijf nog niet zo lang bestaat? Laat jouw twijfels dan wegnemen door enkele Home24 ervaringen van andere consumenten te lezen op deze pagina.

Heb je wel ervaring met deze webwinkel en wil je jouw ervaringen met andere consumenten delen om hen een duidelijker beeld te geven van dit bedrijf, dan kun je ook een review plaatsen op deze website.

home24
10 10 1

SUPER!

Beoordeeld op 14 april 2016 door
Super assortiment, super prijzen en dan ook nog gratis verzendkosten en eventueel gratis retourneren?! Ze bezorgen ook in je huis, waar je het maar wil hebben!!! SUPERRRRR

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen