Consumenten gingen u voor!
Bezoek Hema
HEMA ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Hema (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

10 10 1

Hema informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Iedereen kent de Hema wel. Hema is al tientallen jaren aanwezig in ons straatbeeld en voor veel mensen maar moeilijk weg te denken. In het kleine warenhuis vind je vele verschillende producten, die allemaal van goede kwaliteit zijn en bovendien altijd voor scherpe prijzen worden verkocht.

De webwinkel van Hema

Sinds enkele jaren is Hema niet alleen actief in verschillende fysieke winkels over het gehele land, maar heeft het bedrijf ook een eigen webwinkel. In deze webwinkel vind je een groot deel van het aanbod van het bedrijf en kun je producten zoals kleding, make-up, kantoorartikelen, eten en drinken en andere koopjes eenvoudig online aanschaffen. Heb je jouw favoriete producten besteld in de webwinkel, dan kun je helemaal zelf kiezen of je deze artikelen thuis wil laten bezorgen of gratis wil ophalen in een winkel in de buurt.

Fotoproducten van Hema

Een populaire productcategorie in de webwinkel van Hema, betreft de productcategorie met fotoproducten van de aanbieder. Heb je een mooie vakantiefoto die je op canvas wil laten drukken, wil je een mok met een foto laten bedrukken of wil je jouw vakantie van dit jaar vastleggen in een prachtig fotoalbum, dan ben je bij Hema aan het juiste adres. Je kunt jouw fotoproducten in de winkel samenstellen, maar het kan ook eenvoudig in de webwinkel vanuit jouw luie stoel thuis.

Verzekeringen van Hema

Tegenwoordig is Hema eigenlijk meer dan een klein warenhuis met een groot aanbod hoogwaardige producten met een aantrekkelijke prijs. Naast producten die je doorgaans in een warenhuis tegenkomt, verkoopt het bedrijf namelijk ook producten die je bij andere warenhuizen niet kan krijgen. Denk hierbij aan de verzekeringen van het bedrijf, zoals de zorgverzekering, de autoverzekering, de inboedelverzekering en de reisverzekering. Ook als je een verzekering nodig hebt, ben je bij deze aanbieder dus aan het juiste adres.

Hema ervaringen

Bijna iedereen heeft wel eens iets in de fysieke winkel van Hema gekocht, maar veel mensen hebben nog nooit een aankoop gedaan in de webwinkel van het bedrijf. Heb jij ook nog nooit iets in de webwinkel van het bedrijf gekocht en wil je weten wat je van de online dienstverlening van het bedrijf kunt verwachten? Lees dan enkele online ervaringen van andere consumenten op deze pagina en je weet precies waar je aan toe bent. Heb je wel ervaring met het online shoppen bij dit bedrijf? Dan kun je jouw ervaringen ook met andere consumenten delen door een review op deze pagina te plaatsen.

hema
10 10 1

Gewoon netjes mijn geld terug gekregen

Beoordeeld op 29 februari 2016 door
Onlangs wat besteld bij Hema. Aangezien het niet beviel heb ik het product teruggebracht naar de winkel. Dit vind ik een groot voordeel. De kassamedewerker wilde in eerste instantie alleen het geld van het kledingstuk teruggeven. Toen ik had aangegeven dat Hema de verzendkosten ook terugbetaald, kreeg ik alsnog het volledige bedrag.

Verbeterpunt: Hema, informeer alle kassamedewerkers dat de verzendkosten ook teruggegeven dienen te worden als de volledige bestelling wordt geretourneerd.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen