Consumenten gingen u voor!
Bezoek DealeXtreme
DEALEXTREME ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling DealeXtreme (0)

  0 10 0

  DealeXtreme informatie

  Betaalmogelijkheden:

  DealeXtreme wordt ook wel DX genoemd en betreft een webwinkel die verschillende soorten gadgets aanbiedt. Waar de webwinkel voornamelijk om bekend staat, is het feit dat de shop producten aanbiedt voor zeer lage prijzen. Producten die je bij andere webwinkels voor tientallen euro’s kunt aanschaffen, vind je in het aanbod van DealeXtreme namelijk voor prijzen die vaak veel lager zijn en soms zelfs de helft lager zijn dan bij andere aanbieders. Het bedrijf is gevestigd in Hongkong, maar de website van het bedrijf is helemaal in het Nederlands en hierdoor erg gebruiksvriendelijk voor de Nederlandse klant.

  De betaalmogelijkheden van DealeXtreme

  Omdat DealeXtreme in Hongkong gevestigd is, heeft het bedrijf iets andere betaalmogelijkheden dan veel andere webwinkels. Waar je bij andere webwinkels met iDeal kunt betalen, is dit bij DealeXtreme bijvoorbeeld niet mogelijk. Wel kun je bij de webwinkel met creditcard en PayPal betalen, waardoor de aanschaf van producten via deze webwinkel voor veel mensen alsnog mogelijk is.

  DealeXtreme ervaringen

  Ben jij benieuwd of dit bedrijf uit Hongkong aan jouw verwachtingen als klant kan voldoen? Dan kun je hierachter komen door een bestelling te plaatsen, maar je kunt ook beter kennis maken met de webwinkel door ervaringen van andere consumenten door te lezen op deze pagina. Lees de reviews die andere consumenten op deze pagina geplaatst hebben over DealeXtreme en je komt er vanzelf achter of dit bedrijf aan jouw eisen voldoet en of je hier een bestelling moet plaatsen, of niet. Heb je zelf ervaring met dit bedrijf uit Hongkong en wil je jouw mening over de webwinkel graag met andere mensen delen? Schrijf dan een review en plaats jouw review op deze pagina.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen