Consumenten gingen u voor!
Bezoek Condoomfabriek
CONDOOMFABRIEK ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Condoomfabriek (0)

  0 10 0

  Condoomfabriek informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Condoomfabriek is een webwinkel die verschillende soorten condooms aanbiedt. De condooms die je in het aanbod van de webwinkel vindt, verschillen onder andere van elkaar op het gebied van soort, smaak en grootte. Een groot voordeel van de webwinkel, is dat je de condooms in het aanbod ook per stuk kunt bestellen. Waar je bij andere webwinkels met condooms verplicht bent om doosjes met grote aantallen condooms af te nemen, is dit bij Condoomfabriek dus niet het geval.

  Het aanbod van Condoomfabriek

  De condooms die je in het aanbod van Condoomfabriek vindt, betreffen onder andere stimulerende condooms, smaakcondooms, xl-condooms, ribbel condooms en zelfs glow in the dark condooms. Heb je jouw favoriete condoom in het aanbod van de webwinkel gevonden? Dan kun je dit product eenvoudig online bestellen en vervolgens gratis thuis laten bezorgen.

  Verder verkoopt de webwinkel niet alleen verschillende soorten condooms, maar kun je ook bij de webwinkel terecht voor de aanschaf van producten als glijmiddel, vibrators, speeltjes en massageproducten.

  Eenvoudig anoniem condooms bestellen

  Veel mensen vinden het niet prettig om de rest van de wereld te laten weten dat ze condooms bestellen bij Condoomfabriek. Om ervoor te zorgen dat het bestellen van condooms zo discreet en anoniem mogelijk blijft, krijg je van de webwinkel nooit een pakketje thuisgestuurd met de naam van het bedrijf op de voorzijde. Je ziet dus niet dat het om een pakketje van de Condoomfabriek gaat, wat betekent dat eventuele huisgenoten of de postbode ook niet kan zien wat je hebt besteld. Zeker als je nog thuis woont en niet wil dat je ouders weten dat je condooms bestelt, is deze discretie een groot voordeel.

  Condoomfabriek ervaringen

  Ben jij benieuwd hoe andere mensen deze webwinkel beoordelen? Lees dan wat andere consumenten van deze webwinkel vinden in onderstaande Condoomfabriek ervaringen. Heb je zelf ervaring met deze webwinkel omdat je hier ooit condooms of een ander product hebt besteld? Dan kun je jouw mening over de webwinkel ook delen door een review achter te laten op deze pagina.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen