Consumenten gingen u voor!
Bezoek Condoom-Anoniem.nl
CONDOOM-ANONIEM.NL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Condoom-Anoniem.nl (1)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  7.8 10 1

  Condoom-Anoniem.nl informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Keurmerken:

  Condoom-Anoniem.nl is een website waar je terecht kunt voor het anoniem en online aanschaffen van condooms en bovendien aan het juiste adres bent voor producten als glijmiddel, massage artikelen, speeltjes en gifts. Alle producten die je in het aanbod van de webwinkel vindt, kun je anoniem aanschaffen. Dit betekent dat je de producten van de webwinkel eenvoudig thuisgestuurd krijgt, maar dat er op het pakketje dat je ontvangt niet te zien is dat het om een pakketje van de webwinkel Condoom-Anoniem.nl gaat. Zeker als je nog thuis woont en niet wil dat jouw ouders weten wat je online bestelt, is dit een groot voordeel.

  De producten van Condoom-Anoniem.nl

  Condoom-Anoniem.nl heeft verschillende soorten producten in het aanbod, maar het belangrijkste deel van het assortiment bestaat uit verschillende soorten condooms. Omdat het bedrijf zich voornamelijk op het verkopen van condooms richt, heeft de webwinkel een groot assortiment van verschillende soorten condooms. Denk hierbij aan condooms van Durex, maar ook condooms van een goedkoper merk, condooms met een smaakje, extra dunne condooms en extra sterke, dikke condooms. Wat voor condooms jij ook zoekt: je vindt ze in het aanbod van Condoom-Anoniem.nl.

  Condoom-Anoniem.nl ervaringen

  Ga jij voor het eerst een bestelling plaatsen bij Condoom-Anoniem.nl en ben je benieuwd hoe andere mensen de dienstverlening van deze webwinkel hebben ervaren? Lees dan enkele Condoom-Anoniem.nl ervaringen op deze pagina en je komt er vanzelf achter of deze webwinkel goede dienstverlening kan bieden. En heb je zelf ervaring met deze webwinkel? Dan kun je jouw ervaringen ook op deze pagina delen door een review achter te laten.

  condoom-anoniem-nl
  7.8 10 1

  Doet wat het moet doen

  Beoordeeld op 28 februari 2016 door
  Deze webshop doet wat het moet doen. Condooms op een discrete manier leveren. Onherkenbaar voor als je buren een pakketje moet aannemen.

  Daarnaast ook een groter aanbod dan de standaard Durex collectie die je bij de Kruidvat etc vindt. Durex is ondertussen mijn minst favoriete merk!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen