Consumenten gingen u voor!
Bezoek Bax-Shop
BAX-SHOP ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Bax-Shop (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

8.8 10 1

Bax-Shop informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Bax-Shop heeft een groot assortiment met producten voor mensen die muziek maken en mensen die gewoon van muziek houden. Zo kun je bij de aanbieder terecht voor het aanschaffen van oordopjes en geluidsinstallaties, maar kun je er ook hele dj sets aanschaffen om zelf muziek te maken. Het bedrijf begon ooit als uiting van een hobby, maar is in enkele jaren uitgegroeid tot een groot bedrijf met een kantoorpand, magazijn, winkel en een webshop. Het is dan ook niet voor niets dat Bax-Shop de Gazelle Award heeft gewonnen, ofwel de prijs voor de snelst groeiende ondernemer van het land.

Bax-Shop producten en diensten

Bax-Shop heeft een groot assortiment met producten als muziekinstrumenten, geluidsinstallaties, oordopjes en dj sets. De meeste producten worden in de webwinkel van het bedrijf verkocht, maar de aanbieder heeft ook een fysieke winkel waar je de producten van de aanbieder kunt testen en meteen kunt aanschaffen.

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij technische problemen en montagevraagstukken, heeft Bax-Shop een eigen technische dienst en een eigen installatieteam opgezet. Het bedrijf kan dus niet alleen verschillende producten leveren, maar kan je ook voorzien van klantvriendelijke dienstverlening bij technische problemen of het installeren van producten van de winkel.

Bax-Shop ervaringen

De producten die je in het aanbod van Bax-Shop vindt, zijn vaak vrij prijzig. Als je een grote investering gaat doen, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je dit bij een goede en betrouwbare aanbieder doet. Om erachter te komen of Bax-Shop inderdaad goede producten aanbiedt, een goede dienstverlening heeft en betrouwbaar is, kun je enkele reviews over deze aanbieder op deze pagina lezen. Heb je zelf ervaringen met dit bedrijf en wil je jouw mening over deze aanbieder met andere consumenten delen? Plaats dan zelf een review op deze pagina.

bax-shop
8.8 10 1

Optijd

Beoordeeld op 2 mei 2016 door
Groot assortiment, goede prijzen voor goede kwaliteit. Heb er gevonden wat ik nodig had en het kwam netjes optijd binnen, top

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen