Consumenten gingen u voor!
Bezoek Babyvalue
BABYVALUE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Babyvalue (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7.3 10 1

Babyvalue informatie

Betaalmogelijkheden:

Babyvalue is een outlet voor kwaliteit babyspullen van wat oudere collecties. In de outlet vind je een breed assortiment met merken zoals Quinny, Maxi-Cosi en Safety-1st. Gebruiksgemak, veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel bij de webshop. Babyvalue is één van de meest gewaardeerde verkopers van kinderwagens, buggy’s en autostoelen. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs, daar waar je in reguliere webshops voor dezelfde merken vaak het dubbele kwijt bent.

Babyvalue ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Babyvalue. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

babyvalue
7.3 10 1

In de war

Beoordeeld op 3 mei 2016 door
Super koopje vergeleken met de nieuwste collecties. Ik had wat besteld, maar ik was behoorlijk in de war aangezien ik een pakketje kreeg met daarop de afzender "Dorel Juvenile" en dus niet Babyvalue. Maar het was wat ik had besteld bij Babyvalue dus kwam ik er wel achter dat het daarvandaan kwam

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen