Consumenten gingen u voor!
Bezoek Autohoezenonline
AUTOHOEZENONLINE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Autohoezenonline (2)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  6.8 10 2

  Autohoezenonline.nl is een online aanbieder van hoogwaardige autohoezen, voor verschillende soorten auto’s. De autohoezen van Autohoezenonline.nl zijn altijd honderd procent waterdicht en worden binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen geleverd. De verkeerde autohoes besteld? Dan kun je jouw hoes gewoon omruilen met een andere hoes in het grote aanbod van de online shop.

  Autohoezenonline ervaringen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Autohoezenonline. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

  autohoezenonline
  10 10 1

  Superhoes

  Beoordeeld op 26 december 2018 door
  Super autohoes gekocht, de hoes is echt een stevig en zwaar ding,
  past perfect om onze fiat oldtimer

  Groet André

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  autohoezenonline
  3.5 10 1

  Autohoes

  Beoordeeld op 16 oktober 2018 door
  Begin 2017 een buitenhoes aangeschaft voor mijn auto. Kwaliteit oogt in eerste instantie prima maar na 1,5 kun je de hoes weggooien omdat hij simpelweg versleten is. Veelvoud aan scheurtjes in de toplaag zorgen ervoor dat de hoes onbruikbaar is geworden omdat water door de hoes komt. Bij een kwaliteitshoes, zoals Autohoezenonline het zelf aangeeft, mag je verwachten dat de levensduur langer is. Probleem gemeld bij Autohoezenonline waarbij een kortingsregeling werd voorgesteld voor een vervanging. Daarna niets meer vernomen en geen reactie meer gehad op mijn mail. Teleurstellend !