Consumenten gingen u voor!
Bezoek Amazon
AMAZON ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Amazon (5)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

2.8 10 5

Amazon informatie

Betaalmogelijkheden:

Amazon.com, Inc. vaak aangeduid als gewoon Amazon, is een Amerikaanse e-commerce onderneming met het hoofdkantoor in Seattle, Washington. Het is de grootste internet-based retailer in de Verenigde Staten. Amazon.com begon als een online boekwinkel en begon later met dvd’s, Blu-ray, cd’s, video downloads streaming, MP3 downloads streaming, audioboek downloads, software, video games, elektronica, kleding, meubels, voedsel, speelgoed en sieraden. Het bedrijf produceert ook consumentenelektronica, te weten: ebook readers, Fire tablets, Fire TV en Fire Phone-en is ’s werelds grootste leverancier van cloud-infrastructuur services. Amazon verkoopt ook een aantal low-end producten zoals USB-kabels onder haar eigen merk AmazonBasics.

Amazon ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Amazon. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

amazon
2 10 1

Hr

Beoordeeld op 22 november 2018 door
Pas als je iets terug wil sturen kom je er achter dat dat heel veel kan kosten want Amazon vergoedt het terugzenden niet.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
amazon
5.5 10 1

Retourzending

Beoordeeld op 30 april 2018 door
heb ruim 1 week geleden pakket retour gezonden, na 10 dagen nog steeds niets gehoord. Track en trace is ook geen uitkomst. 80% vergoeding bij retourzending is schandalig. Heb direct account daar gesloten.
amazon
1 10 1

Geen

Beoordeeld op 25 januari 2017 door
terugbetalen van 80% vind ik slecht. zal ook geen gebruik meer maken van amazon
amazon
1 10 1

Niet bereikbaar, niet leveren van bestelling

Beoordeeld op 18 november 2016 door
Amazon levert bestelling niet en is niet bereikbaar. Zelden zo'n r*t bedrijf meegemaakt. Eens maar nooit weer. Mensen koop hier niet.
amazon
4.3 10 1

Heel ingewikkeld

Beoordeeld op 3 mei 2016 door
Ik had wat besteld en het duurde vijf weken voordat ik het binnen had, maar op de website stond er dat het nog binnen moest komen, wat heel vervelend was aangezien ik niet tevreden was met het product en dat wilde ik retourneren. Dat moet je doen door een retour aan te vragen schijnt het, maar dat kon eerst niet, de optie was er wel, maar het lukte niet. Pas iets van twee weken later lukte het op de site, super vervelend. Top deze site btw, het was allemaal heel moeilijk uit te vogelen, maar door de instructies op deze site kon ik het wel vinden en is het retourneren uiteindelijk toch wel gelukt. Geen goede service van Amazon vind ik