Consumenten gingen u voor!
Bezoek Albert Heijn
ALBERT HEIJN ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Albert Heijn (4)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

6.6 10 4

Albert Heijn informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Ah.nl behoort tot de grootste supermarkt van Nederland en heeft tevens een uitgebreid assortiment. Op de site kun je winkelen in het assortiment van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Je kunt op verschillende wijze boodschappen doen. Heb je haast en wil je niet in de rij staan? Dan kun je gebruikmaken van een Pick Up Point. Onlangs heeft Ah.nl de bezorgservice is het leven geroepen waardoor je niet meer de deur uit hoeft. Je bestelling wordt tot in de keuken bezorgd. Heb je lege flessen of kratten? Dan zal de bezorgservice dit gewoon weer meenemen.

Bestel je op werkdagen bij ah.nl, dan worden je boodschappen de volgende dag bezorgd. Hiervoor dien je wel te betalen. De kosten zijn tussen de €1.50 en €12.95. Ook heeft het moment van bezorgen invloed op de prijs. Wil je je bestelling thuis laten bezorgen? Dan zal het orderbedrag minimaal €70 moeten bedragen. Tijdens de bezorging kun je met een PIN-apparaat je boodschappen afrekenen.

Albert Heijn ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Ah. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

ah
2 10 1

Serviesgoed

Beoordeeld op 21 augustus 2017 door
geachte heren /dames
daar jullie servies goed op de markt brengen vraag ik mij af waarom dit spul , volgens de gebruiksaanwijzing mag je het niet gebruiken als er een krasje op zit en als het je met hete waren in aanraking brengt ook azijn of zuur mag je het niet gebruiken als je het met soep dat heet wordt geserveerd mag je het niet gebruiken dus volgens mij is het een product waar niemand wat aan heeft begrijp ook niet dat een firma al AH dit op de markt breng gewoon waardeloos , wat moet ik nu met het wat ik gekocht heb gewoon in de asbak gooien of kan ik het terug geven en mijn geld terug krijgen???? n s v hest

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
ah
8 10 1

Albert heijn

Beoordeeld op 31 maart 2016 door
Ik heb hier meerdere keren gewerkt. Het werk beviel mij altijd prima en ik kon het ook altijd op tijd af hebben. De communicatie is in principe prima maar iedereen heeft op zijn tijd wel zijn eigen ideeën erover.
ah
8 10 1

Klantvriendelijk

Beoordeeld op 30 maart 2016 door
Steeds als ik bij de Albert Heijn binnenkom maak niks uit welke Albert Heijn het is, is het personeel heel vriendelijk, je hoeft ze maar wat te vragen en ze lopen met jou mee waar je heen moet.
Uitstekend!
ah
8.5 10 1

Vernieuwend

Beoordeeld op 18 maart 2016 door
Ik had een bestelling gedaan en voor de eerste keer gekozen deze op te halen en te betalen bij zo'n Pick Up point, in Muiden. Deze kon alleen tussen 16:00 en 17:00 uur opgehaald worden, het was fijner geweest als de ophaaltijd een stuk ruimer was geweest, omdat ik dus beperkt werd tot dat ene uur. Wat wél fijn was is dat er geen minimumorderbedrag aan het bestellen verbonden zit. Mijn bestelling werd inderdaad heel keurig zoals aangegeven in de auto geladen door een aardige jongeman van de Albert Heijn met het opmerkelijke naamplaatje "Boobs". Dankje, Boobs!