Consumenten gingen u voor!
Bezoek 123inkt.nl
123INKT.NL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling 123inkt.nl (0)

  0 10 0

  123inkt.nl informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Keurmerken:

  123inkt.nl is marktleider op het gebied van de online verkoop van inktcartridges van verschillende merken, toners en fotopapier. Het bedrijf is opgericht in 2000 en werd meteen een groot succes door het grote aanbod van de webwinkel en de scherpe prijzen die het bedrijf hanteert.

  De inktcartridges van 123inkt.nl

  De meeste mensen die een bestelling plaatsen bij 123inkt.nl, bestellen inktcartridges voor hun printer. Bij het aanschaffen van inktcartridges voor jouw printer bij deze webwinkel, kun je zelf kiezen of je cartridges van het officiële merk van jouw printer aan wil schaffen of toch liever huismerk cartridges bestelt. Kies je voor de huismerk cartridges van 123inkt.nl, dan krijg je hoge kwaliteit cartridges (zonder officieel merk) die veel goedkoper zijn dan de cartridges van het merk zelf. Wil je liever toch alleen met de cartridges van het echte merk printen, dan ben je bij de webwinkel ook aan het juiste adres. Van Canon tot HP: je vindt de cartridges van alle grote printermerken in het aanbod van de webwinkel.

  123inkt.nl ervaringen

  Ben jij van plan om jouw inktcartridges, toners of fotopapier bij deze webwinkel te bestellen en ben je benieuwd wat je van de webwinkel kunt verwachten? Lees dan enkele 123inkt.nl ervaringen op deze pagina en je weet precies waar je aan toe bent. Heb je zelf ervaring met deze webwinkel omdat je hier ooit een bestelling hebt geplaatst? Dan moedigen wij je aan om jouw mening over deze webwinkel op deze pagina te delen door een review te plaatsen, want met jouw review kun jij andere consumenten helpen om beter inzicht te krijgen in de webwinkel.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen