VidaXL retourneren april 14th, 2017 Nugevonden

VidaXL retourneren


Home » Artikelen » VidaXL retourneren
VidaXL retourneren

VidaXL retourneren? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leggen we uit hoe je je bestelling kunt retourneren.

Bij VidaXL heb je de optie om je retouraanvraag aan te geven per e-mail, via hun service nummer of via hun digitale contactformulier.

service@vidaXL.nl
088-1117555

Hieronder wordt het digitale contactformulier uitgelegd.

VidaXL retourneren

Stap 1. Ga naar het digitale contactformulier van VidaXL.

Stap 2. Er verschijnt een contactformulier in beeld. Vul je gegevens in. Kies bij “Onderwerp” voor “Mijn bestelling” en geef bij de beschrijving aan dat het om een retournering gaat. Klik hierna op “Volgende”.

Contact opnemen VidaXL

*Je ordernummer kan je vinden op je orderbevestiging, die je alvorens via de mail ontving. Hieronder volgt een voorbeeld:

Orderbevestiging VidaXL

 

Stap 3. Er verschijnt een pagina met gesuggereerde artikelen in beeld. Klik linksonder op “Ja”.

Gesuggereerde artikels VidaXL

Stap 4. Je ontvangt hierna een e-mail van VidaXL met het bericht dat je verzoek wordt afgehandeld door de Customer Service afdelingen en dat ze proberen binnen 24 uur te reageren op je bericht. In hun reactie hierop volgende zullen ze vragen of je wellicht zou kunnen specificeren op welke punten het artikel niet volstaat. Je beantwoordt de e-mail en nadat zij je antwoord hebben ontvangen zullen ze de retouraanvraag behandelen en je een nieuwe email sturen.

Stap 5. Hierop volgend ontvang je een email van “do_not_reply@dpd.com” met je retouretiket. (Let op! Er staat op geen enkele wijze bij dat de email afkomstig is van VidaXL, maar dat is hij wel, let dus goed op je mailbox voor een e-mail van DPD Parcel.)

Indien je een artikel besteld hebt onder de 10+- euro, kan het zo zijn dat je hierna nog een e-mail ontvangt. Als dit het geval is, ga dan hier verder. Is dit niet het geval, ga dan verder met stap 6.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

In de email bieden ze je een paar opties aan, namelijk:

– Je behoudt het product en ontvangt een gedeeltelijke tegemoetkoming.

– Je behoudt het product en ontvangt een vouchercode met een gedeeltelijke tegemoetkoming.

– Je wenst de bestelling alsnog te retourneren volgens de retour procedure die ze na een antwoord op de e-mail kunnen toesturen. (Wat raar is, aangezien ze de retoursticker alvorens deze optie sturen).

Je kiest een van de opties of je geeft aan je geld terug te willen. In dit geval hoef je het product ook niet terug te sturen en sturen ze je het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, terug.
Indien je wenst het product als nog terug te sturen, ga hier dan verder met stap 6.

Stap 7. Print dit uit en knip hem verticaal door midden, zodat het retouretiket met de barcode onderaan en het retourbewijs genaamd DPD Retour (met het stukje “Bewijs voor de klant”) gescheiden zijn. Plak het retouretiket over het etiket op de originele verpakking waar je adres op vermeld staat.
*Let op! Er staat op geen enkele wijze bij dat de email afkomstig is van VidaXL, maar dat is hij wel, let dus goed op je mailbox voor een e-mail van DPD Parcel.
*Voorbeeld retouretiket

retourlabel DPD vidaxl

Stap 8. Plak het pakket goed dicht, neem het retourbewijs genaamd DPD Retour (met het stukje “Bewijs voor de klant”) mee en geef het pakket af bij een DPD Parcelshop punt naar keuze. Laat het retourbewijs genaamd DPD Retour (met het stukje “Bewijs voor de klant”) bestempelen en bewaar dit goed.

Goed om te weten

– Bij VidaXL heb je gratis verzending.
– Bij VidaXL heb je 14 dagen de tijd om te retourneren.
– Retourneren bij VidaXL is gratis.
– Als je de complete bestelling retourneert, vervallen de bij de bestelling berekende verzendkosten. Dit is niet het geval als je slechts een deel van de bestelling terugstuurt.

Contactgegevens

Telefoon: 088-1232400,
bereikbaar op:
ma t/m vr 09:00 – 13:00 uur

 

VidaXL ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over VidaXL. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Geef een beoordeling

[RICH_REVIEWS_FORM]