Goedkoop nieuwe meubels inslaan tijdens IKEA Plundra maart 6th, 2019 Nugevonden

Goedkoop nieuwe meubels inslaan tijdens IKEA Plundra


Home » Artikelen » Goedkoop nieuwe meubels inslaan tijdens IKEA Plundra
Goedkoop nieuwe meubels inslaan tijdens IKEA Plundra

IKEA staat over het algemeen niet bekend als een dure woonwinkel. Doordat meubels zelf in elkaar moeten worden gezet, kunnen deze voor relatief lage prijzen worden aangeschaft! Nog goedkoper wordt shoppen bij IKEA tijdens Plundra. Deze naam is niet geheel willekeurig uitgekozen voor de uitverkoop in de woonwinkel. In het Zweeds betekent Plundra namelijk niets meer dan “Plunderen”. Binnen het concern worden jaarlijks twee grote uitverkoopperiodes gehouden. De kortingen lopen in deze periodes op van 30% tot maar liefst 70%.

Looptijd van IKEA Plundra

Om van de kortingsacties bij IKEA te kunnen profiteren, kun je de winkel in de maanden juni en december bezoeken. Vaak loopt de uitverkoop niet de gehele maand, maar twee of drie weken van deze maanden. Doordat de uitverkoop vaak in de maanden juni en december valt, heb je de mogelijkheid om je interieur kort voor de zomer- en kerstvakantie van een nieuwe impuls te voorzien. Zeker wanneer je een compleet interieur bij elkaar wilt shoppen, kan het zinvol zijn om op IKEA Plundra te wachten. Op deze manier houd je al snel enkele honderden euro’s over.

Tip: let niet alleen op de term IKEA Plundra! De uitverkoop wordt tegenwoordig namelijk ook wel aangekondigd als IKEA Sale. Een iets moderne benaming voor de uitverkoop van de woonwinkel.

Extra korting als IKEA Family Card-houder

Tijdens de uitverkoop in de winkels van IKEA krijg je vaak al snel 30% tot 70% korting op de aangeboden producten. Wanneer je een IKEA Family Card-houder bent, kun je bovenop deze korting soms nog eens 10% extra korting krijgen. Je kunt jezelf gratis aanmelden als IKEA Family Member. Doe dit vooraf heel eenvoudig online! Vervolgens krijg je een pas toegestuurd, die je bij de kassa’s kunt laten scannen.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

Tip: IKEA Family Member worden is ook interessant om een gratis kopje koffie of thee te kunnen drinken in het restaurant van IKEA. Dit kan op ieder moment en het hele jaar door!

Vestigingen met IKEA Plundra

De IKEA uitverkoop wordt in iedere IKEA winkel in Nederland aangeboden. Dit betekent dat je voor het goedkoop inslaan van nieuwe meubels terecht kunt bij de filialen van IKEA in Amersfoort, Amsterdam, Barendrecht, Eindhoven, Haarlem, Breda, Groningen, Delft, Duiven, Heerlen, Hengelo, Zwolle en Utrecht. Vind je het in de winkels van IKEA al snel te druk tijdens IKEA Plundra? In dat geval kunnen meubels online besteld worden! Het voordeel van een bezoek aan een fysieke vestiging van IKEA is de mogelijkheid om de meubels uit te proberen. Zeker bij stoelen en bedden kan dit een voordeel zijn. Je weet zo immers zeker, dat deze meubels het gewenste comfort bieden.

Niet alleen besparen tijdens IKEA uitverkoop

Soms wordt gedacht dat je op de IKEA uitverkoop moet wachten om goedkoop te kunnen shoppen. Dit is echter niet helemaal waar! Bij IKEA worden het hele jaar door kortingen aangeboden op producten uit het assortiment. Soms geldt dit alleen voor IKEA Family Members, in andere gevallen ook voor de rest van het winkelend publiek. Daarbij heb je in iedere vestiging van IKEA een hoekje, waar ingeruilde producten of showroommodellen worden aangeboden. Deze producten worden tegen een veel lagere prijs aangeboden, dan wanneer je ze nieuw zou kopen. De kwaliteit van de producten hoeft echter niet veel minder te zijn!