Goedkoop overnachten met de AH hotelactie maart 6th, 2019 Nugevonden

Goedkoop overnachten met de AH hotelactie


Home » Artikelen » Goedkoop overnachten met de AH hotelactie
Goedkoop overnachten met de AH hotelactie

Goedkoop in een hotel overnachten, wie wil het niet? Albert Heijn, vaak afgekort tot AH, biedt een aantrekkelijke actie aan om hotelovernachtingen goedkoper te maken. De AH hotelactie werd voor het eerst geïntroduceerd in 2017. Tijdens het doen van de boodschappen bij deze supermarkt kon je zegels sparen, waarmee je een spaarboekje vol kon plakken. Ieder vol boekje gaf je het recht op 50% korting op de kosten voor een hotelovernachting bij een breed scala aan hotels. Zo bespaarde je met de AH hotelactie al snel enkele tientallen euro’s. Een alternatief voor 50% op de hotelovernachting was 50% korting op een tweede ontbijtje in het hotel.

Werking van de AH hotelactie

Zoals reeds beschreven werd, kreeg je bij het doen van de boodschappen zegels voor de Albert Heijn hotelactie. Per tien euro aan boodschappen ontving je een losse zegel. Met tien zegels had je het spaarboekje compleet! Wanneer je voor honderd euro aan boodschappen haalde, kreeg je zodoende een vol spaarboekje. Zeker voor grote gezinnen is het geen uitdaging om een spaarboekje vol te krijgen binnen de actieperiode van een maand.

Tip: voor het sparen van zegels voor de AH hotelactie hoef je de boodschappen niet in een fysieke winkel te halen. Je kunt de boodschappen ook online bestellen, waarbij je eveneens een zegel per tien euro aan boodschappen ontving.

Sommige producten zijn uitgesloten voor zegels

Houd er rekening mee, dat je tijdens de AH hotelactie niet bij alle producten zegels ontvangt. Zo worden er geen zegels gegeven voor bijvoorbeeld tabak, beltegoed en (kras)loten. De exacte voorwaarden van de Albert Heijn hotelactie vind je op de website van AH en op het spaarboekje.

Sneller sparen met speciale aanbiedingen

Naast het feit dat je bij iedere tien euro aan boodschappen een zegel ontvangt voor de AH hotelactie, worden er speciale aanbiedingen aangeboden. Bij deze aanbiedingen ontvang je een extra zegel, waarmee je het spaarboekje sneller gevuld krijgt! In de reclamefolder van Albert Heijn vind je de producten, waarbij een extra zegel meegegeven wordt. Op het moment dat je een spaarboekje gevuld hebt, kun je nog een boekje vullen. Lege spaarboekjes voor de hotelactie van Albert Heijn vind je in de fysieke vestigingen van de winkel. Je kunt deze boekjes ook op internet downloaden en thuis printen.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

Hotelovernachting boeken met AH hotelactie

Nadat je een boekje vol hebt weten te sparen, kun je een hotelovernachting boeken. In het geval van de AH hotelactie uit 2017, dien je dit voor zondag 1 oktober van dat jaar te hebben gedaan. Mocht je momenteel nog boekjes uit 2017 hebben, dan zijn deze helaas niet meer in te wisselen. Daarbij is het in geen geval mogelijk om volle spaarboekjes in te wisselen voor contanten. Hoewel de hotelovernachting voor 1 oktober 2017 moest worden geboekt, kon je hier tot 31 januari 2018 gebruik van maken.

Online een reservering voor een hotelovernachting plaatsen

Het boeken van een hotelovernachting doe je heel eenvoudig online. Via een speciale website van Albert Heijn kun je de deelnemende hotels bekijken. Het gaat hierbij niet alleen om hotels in Nederland, maar ook om Belgische hotels. Nadat je een reservering geplaatst hebt, hoef je enkel nog je e-mailbevestiging van deze reservering mee te nemen naar het hotel. Neem daarbij je volle spaarkaart van de AH hotelactie mee om direct 50% korting te krijgen.