Goedkoop ontbijten bij de IKEA maart 7th, 2019 Nugevonden

Goedkoop ontbijten bij de IKEA


Home » Artikelen » Goedkoop ontbijten bij de IKEA

Wil je een keer buiten de deur ontbijten, zonder hier veel geld voor te hoeven betalen? IKEA zal in dat geval niet de eerste winkel zijn, waaraan je denkt. Toch biedt IKEA de mogelijkheid om heel goedkoop te ontbijten! Een goede start van een ochtendje shoppen in deze woonwinkel. In het restaurant die je in de verschillende vestigingen van IKEA vindt, kun je al voor 1,5o euro van een ontbijtje genieten. Je krijgt voor dit geld een croissantje en een drankje naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld een kop koffie zijn, maar ook een warme thee! Daarbij is het IKEA ontbijt voorzien van verschillende vormen van beleg. Denk aan een eitje, een kuipje boter, een kuipje met jam en een plakje kaas!

Tip: wist je dat je als IKEA Family-member altijd gratis koffie en thee kunt krijgen in het restaurant? Op vertoon van je klantenkaart krijg je een kopje, waarmee je de koffie en thee zelf kunt zetten.

Voor 1,50 euro ontbijten in een IKEA-vestiging

Nadat je genoten hebt van een goedkoop IKEA ontbijt ben je niet verplicht om nog door de woonwinkel te lopen. Bij de kassa’s is in steeds meer vestigingen een speciale sluis gemaakt, om de winkel weer te verlaten. Zo hoef je andere mensen niet te passeren, als je zelf niets gekocht hebt. Wel zo makkelijk!

Zoals reeds beschreven werd, bestaat het IKEA ontbijt uit verschillende lekkernijen:

  • Een knapperig pistoletje;
  • Een verse croissant;
  • Een ruime keuze uit belegsoorten;
  • Een lekkere kop thee, koffie of cappuccino.

Heb je na je eerste kopje thee trek in een tweede? Dat kan! Je kunt je kopje namelijk onbeperkt bijvullen. Voor andere dranken, zoals een jus d’ orange of appelsap, moet vaak wel worden bijbetaald.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

Breid je IKEA ontbijt uit met verschillende extra’s

Wellicht zit je na een eerste IKEA ontbijt nog niet helemaal vol! In dat geval kun je overwegen om nog een IKEA ontbijt voor 1,50 euro te halen. Het maximale aantal ontbijtjes per persoon is niet gelimiteerd. Zelfs niet voor deze aantrekkelijke prijs! Je kunt er echter ook voor kiezen om je ontbijt met verschillende andere gerechten uit te breiden. Kies bijvoorbeeld voor een Engels tintje aan je ontbijt, met lekkere ontbijtworstjes. Het exacte aanbod aan gerechten voor bij je ontbijt kan per filiaal iets verschillen. Kijk eens bij jouw IKEA, wat ze je tijdens een ontbijt te bieden hebben.

Tijden om te genieten van je IKEA ontbijt

Het spreekt voor zich dat het niet de hele dag mogelijk is, om een IKEA ontbijt voor 1,50 euro te bestellen. Dit kan op vaste tijden! In de meeste filialen ben je welkom tussen 9.00 en 10.30 uur in de ochtend. De ruime openingstijden voor het ontbijt, maken dat je niet al te vroeg hoeft op te staan. Houd er rekening mee dat het bij sommige vestigingen pas vanaf 9.30 uur mogelijk is om te ontbijten. Kijk op de website van een IKEA vestiging bij jou in de buurt, wanneer je hier een IKEA ontbijtje voor 1,50 euro kunt bestellen. De IKEA filialen zijn doorgaans goed met de auto en het openbaar vervoer te bereiken.