Tot 70% korting bij ANWB april 7th, 2017 Nugevonden

ANWB kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele ANWB kortingscodes en acties van april 2020
Er zijn deze week 0 acties toegevoegd 1 actuele korting
Home » ANWB kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang de beste ANWB kortingscodes!

en meld je aan voor onze nieuwsbrief
SCHRIJF IN!

Korting bij ANWB

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Hoe beoordeel jij ANWB?

[RICH_REVIEWS_FORM]

Wie kent de ANWB niet? Niet alleen zorgt de ANWB voor pechhulp op de weg, ook biedt ANWB verschillende producten in haar fysieke winkels en webwinkel aan. Denk aan kaarten van autowegen, boekjes met leuke wandel- en fietsroutes, kleding, handige kampeerspullen, enzovoorts. Dergelijke producten zijn van een hoge kwaliteit, wat zichtbaar is aan de prijs die voor deze artikelen gerekend wordt.

Door gebruik te maken van de ANWB kortingscodes op onze website is het mogelijk om voordelig te shoppen bij in de webwinkel van ANWB. Houd er rekening mee dat een deel van de ANWB kortingscodes enkel te gebruiken zijn door leden van de ANWB.

Kortingscodes van de ANWB

ANWB kortingscodes worden in tal van verschillende soorten aangeboden. Zo kun je profiteren van korting op specifieke producten of productgroepen, krijg je in sommige gevallen een product gratis bij de aankoop van een ander product als je een ANWB kortingscode gebruikt, enzovoorts. Ook worden er ANWB kortingscodes aangeboden voor een abonnement op de wegenwachtservice van de ANWB, op een lidmaatschap, of op verzekeringen. Deze kortingen van de ANWB kunnen oplopen tot enkele tientallen euro’s.

Naast de ANWB kortingscodes die je in het overzicht op onze website vindt, kan het raadzaam zijn om ook te kijken naar de aanbiedingen in de webwinkel van de ANWB. Als ANWB-lid kun je altijd kortingsacties gebruiken. De kosten voor een lidmaatschap zijn afhankelijk van je leeftijd. Iemand die jonger dan 25 jaar is kan bijvoorbeeld al lid worden voor €33,-, terwijl iemand van ouder dan 25 jaar €22,- meer betaalt. Ook profiteer van je een extra laag tarief als een partner al lid is van de ANWB.

Ledenkorting van de ANWB

Als lid van de ANWB profiteer je van verschillende voordelen en krijg je op een groot deel van de producten van de ANWB korting. Deze korting is vaak niet meer dan een paar euro op de adviesprijs. Ook krijg je korting op een verzekering van de ANWB, waarbij het kortingspercentage al snel op kan lopen tot 80% no-claim korting. De kortingen kunnen oplopen naarmate het aantal schadevrije jaren groeit. Op de website van de ANWB vind je hier meer informatie over.

Een ander voorbeeld van iets wat een lidmaatschap bij de ANWB het overwegen waard maakt, zijn de kortingen die de ANWB geeft voor dagjes weg. Zo kun je voordelig uiteten bij Humphreys, krijg je korting op tickets voor pretparken of musicals, kun je tegen een lagere prijs naar het circus, enzovoorts. De ANWB biedt kortingen voor zowel de dagjes weg in Nederland, als voor daarbuiten. Houd de ANWB kortingscodes dus ook in de gaten als je naar het buitenland gaat voor een vakantie.

Gratis juridisch advies van de ANWB

Tot slot is het interessant om lid te worden van de ANWB om te profiteren van gratis juridisch advies wat de ANWB je verleent. Deze juridische bijstand is voornamelijk gericht op onterecht ontvangen bekeuringen, hulp na een verkeersongeval, enzovoorts.

Producten online bestellen

De ANWB kortingscodes die je op onze website vindt zijn logischerwijs alleen te gebruiken in de webwinkel van de ANWB. Het heeft hierdoor geen zin om de kortingscodes van de ANWB mee te nemen naar een fysieke winkel. Natuurlijk worden er ook in de fysieke winkels van de ANWB kortingsacties aangeboden, waarmee je profiteert van aantrekkelijk geprijsde kleding, routekaarten, wandelroutes, enzovoorts.

Op de website van de ANWB vind je meer informatie over de mogelijkheden om lid te worden van de ANWB en de voordelen die dit je biedt.

Officiële website

© www.anwb.com