AnderZorg zorgpremie vanaf €102 april 7th, 2017 Nugevonden

Anderzorg kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele Anderzorg kortingscodes en acties van april 2020
Er zijn deze week 0 acties toegevoegd 1 actuele korting
Home » Anderzorg kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang de beste Anderzorg kortingscodes!

en meld je aan voor onze nieuwsbrief
SCHRIJF IN!

Korting bij Anderzorg

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Hoe beoordeel jij Anderzorg?

[RICH_REVIEWS_FORM]

Al jaren wordt Anderzorg gezien als een van de goedkoopste zorgverzekeraars van Nederland. Dit is niet voor niets, want in de afgelopen vijf jaar bood Anderzorg zelfs de goedkoopste zorgverzekering aan.

Hierdoor is Anderzorg een van de populairste zorgverzekeraars geworden onder Nederlandse consumenten.

Kortingscodes van Anderzorg

Een van de Anderzorg kortingscodes die aangeboden wordt, is een korting van €24,- als je ervoor kiest om je eigen risico op het maximale bedrag te zetten. Let wel, die €24,- korting die je van Anderzorg krijgt is een maandelijks bedrag. Aan het eind van het jaar heb je met deze Anderzorg kortingscode dus een bedrag van €288,- bespaart! Een leuk bedrag voor een avondje uiteten, een uitje met het hele gezin, enzovoorts.

Naast deze Anderzorg kortingscode worden er regelmatig andere acties door Anderzorg aangeboden.

Acties van Anderzorg

Een van de populairste acties van Anderzorg is de “Tip een vriend”-actie, waarbij je via Facebook een eigen winkel opent. Op het moment dat vrienden en familie via je winkel een verzekering afsluiten bij Anderzorg profiteer jij hiervan. Per afgesloten polis krijg je namelijk een beloning van maar liefst €40,-, waarmee je de kosten van je eigen zorgverzekering kunt dekken. Daarbij wordt nog eens €40,- extra uitgekeerd als het je lukt om drie mensen een zorgverzekering bij Anderzorg af te laten sluiten.

Deze actie werd meerdere keren aangeboden door Anderzorg. Vaak is het mogelijk om van deze actie te profiteren in de maanden november tot februari.

Officiële website

© www.anderzorg.nl