Consumenten gingen u voor!
ANWB ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling ANWB (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

4.9 10 2

De ANWB is al meer dan 125 jaar bekend als wegenwachtservice bij hulp en pech in het verkeer en is natuurlijk ook bekend van de bewegwijzering en de praatpalen langs de snelwegen. Naast de wegenwachtservice sluit je er ook verzekeringen af voor bijvoorbeeld je auto, motor, brommer, caravan of fiets. En ga je op reis? Dan sluit je bij hun een goede reisverzekering af die uitstekende dekking geeft voor jou en je bagage als je op vakantie gaat. Daarnaast regelt ANWB rijopleidingen en verkeerstrainingen in heel Nederland.  

Dienstverlening 

Hun dienstverlening is door de jaren heen zeer uitgebreid en ze doen er alles aan om deze nóg beter te maken, zowel onderweg, tijdens je vakantie en als de service in onze winkels. Ben je lid van de ANWB? Dan kun je gebruik maken van de uitgebreide wegenwachtservice en profiteer je van veel kortingen op producten in de ANWB winkels zoals kleding, wegenkaarten en reisgidsen. Er zijn dus genoeg redenen om lid te worden, want als het om mobiliteit gaat, helpen ze je graag (weer) op weg! 

ANWB ervaringen 

Tegenwoordig is de ANWB niet meer de enige organisatie waar je terecht kan als het om mobiliteit gaat. De concurrentie is hoog en de ervaringen zijn dan ook zeer verschillend. Wij willen graag weten wat jouw ervaringen zijn. Of het nou positief of negatief is, het is belangrijk om zoveel mogelijk ervaringen te delen. Op die manier maken mensen een bewuste keuze. Lees de reviews van klanten over hun ANWB ervaringen en schrijf zelf ook een beoordeling. Hiermee help je andere mensen een goede keuze te maken. 

Artikelen

  anwb
  1 10 1

  3,5 wachten en niet geholpen!!

  Beoordeeld op 26 juli 2017 door
  Op de woensdag 26 juli om precies 22:17 heb ik als lid van de ANWB gebeld voor pechhulp. Het telefonischgesprek verliep onnodig zeer vervelend. De persoon die ik aan de lijn kreeg vertrouwde niet dat ik me zou kunnen legitimeren?? Terwijl ik er op stond dat ik mijn legitimatie bij me had... zeer vervelend dat men zonder enige duidelijk gegronde aanleiding een betalende lid in de twijfel trekt! Uiteindelijk heb 3,5 uur moeten wachten op de ANWB.... die uiteindelijk weigerde hulp te verlenen omdat ik mijn rijbewijs niet bij me had. Wel had ik de auto papieren, bankpas, kentekenbewijs en studentenpas bij me....

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  anwb
  8.8 10 1

  Redders in Nood

  Beoordeeld op 5 april 2016 door
  De ANWB is voor mij een redder in Nood. Ik was al jaren lid van de ANWB. Alleen had ik pas 4 jaar nadat ik me had ingeschreven een aantal keren te maken met pech. Tot mijn ongeluk waren beide keren in de wintertijd. Het was ongeveer -15 graden en daar zat ik dan aan de kant van de weg. Binnen 15 minuten zijn ze verschenen en beide keren is het probleem opgelost in de nabij gelegen service center. De derde keer dat ik te maken had met pech kon mijn auto jammer genoeg niet door hun worden gerepareerd omdat de makament gerelateerd werd aan onderhoudsklachten. Dat was balen!! Mijn recht op vervangend vervoer kon ik niet gebruiken omdat ik mijn rijbewijs niet bij me had. Maar ik kreeg wel een toezegging dat ik de kosten voor het zelf huren van een auto bij hen zou kunne declarere.