10% korting op je zorgverzekering bij VGZ i.s.m. United Consumers december 27th, 2016 Nugevonden

10% korting op je zorgverzekering bij VGZ i.s.m. United Consumers


Home » Artikelen » 10% korting op je zorgverzekering bij VGZ i.s.m. United Consumers
10% korting op je zorgverzekering bij VGZ i.s.m. United Consumers

Ben jij op zoek naar de beste zorgverzkering?  Zoek dan niet verder. Alleen via United Consumers ontvang je 10% korting op je zorgverzekering bij VGZ. Ongeveer 1 jaar geleden heeft iemand van de redactie zich ingeschreven bij United consumers die samenwerkt met zorgverzekeraar VGZ.  In deze periode is er een korting opgebouwd van 129,60 euro die over enkele dagen wordt overgemaakt op de rekening.  Met dit artikel willen we laten  zien dat het loont om je verzekering af te sluiten bij VGZ via United Consumers.

Ja, ik wil 10% korting bij VGZ

 

Praktijk voorbeeld 10% korting bij VGZ

Op 30-12-2016 heb ik een zorgverzekering afgesloten bij VGZ via United Consumers. Tijdens de registratie kon ik kiezen uit 10% korting op de premie of een cadeau.  Ik koos voor 10% korting.

Hoe werkt het?

Iedere maand trekt VGZ de verschuldigde premie van je rekening. Wanneer de betaling bij hen binnen is, wordt er 10% van de basispremie toegevoegd in je account. In de onderstaande afbeelding kun je zien dat ik elke maand 10,80 euro heb ontvangen.

Zorgverzekering incasso overzicht:  premie / korting

10% korting VGZ zorgverzekering

Onder het kopje “Zorgpremie korting” vind je de totaaltelling van de korting. Zoals je ziet gaat het om een bedrag van: 129,60 euro.

Zorgpremie korting overzicht

Zorgpremie korting

Onder het kopje “Mijn kortingstegoed” kun je de betaling aanvragen. Dit kan per maand, maar ook jaarlijks. Ik heb ervoor gekozen om dit 1 keer per jaar te doen.  In de onderstaande afbeelding kun je zien dat ik op 27 december 2016 een uitbetaling heb aangevraagd. Zodra deze op mijn bankrekening is gestort zal ik een printscreen maken en deze bijvoegen.

Uitbetaling aanvragen

United conusmers uitbetaling aanvragen

Conclusie

Je spaart automatisch 10% van je basis zorgpremie. Deze kun je uit laten betalen wanneer jij dit wilt. Dit geld kun je besteden aan andere leuke dingen.

Goed om te weten: deze actie is niet eenmalig, maar loopt gewoon door. Ook volgend jaar spaar ik dus weer automatisch 10%.  Dit laat ik in december 2017 weer uitbetalen.

 

Ja, ik wil 10% korting bij VGZ

 

Wie is United Consumers? 

UnitedConsumers is een consumentencollectief voor mensen in Nederland. Omdat veel mensen een verzekering afsluiten, kan United consumers groot inkopen waardoor jij o.a. korting krijgt op je zorgverzekering, autoverzekering, energie, GSM abonnement en brandstof.

De voordelen van United Consumers:

* De collectiviteit geldt voor alle consumenten;
* Minder vaste lasten in de maand;
* Altijd eerlijk en open over zaken;
* Altijd behulpzaam en advies op maat.

Het aanmelden werkt heel eenvoudig. Kies het betreffende product. Na de aanmelding ontvang je een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op Mijn UnitedConsumers. Hierin kun je de door jou opgebouwde korting bekijken en laten uitkeren op je bankrekening.

 

Ja, ik wil 10% korting bij VGZ