Gratis toegang voor kinderen bij Artis april 8th, 2017 Nugevonden

Artis kortingscodes en aanbiedingen

Bekijk hier alle actuele Artis kortingscodes en acties van februari 2020
Er zijn deze week 0 acties toegevoegd 1 actuele korting
Home » Artis kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang de beste Artis kortingscodes!

en meld je aan voor onze nieuwsbrief
SCHRIJF IN!

Korting bij Artis

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Hoe beoordeel jij Artis?

[RICH_REVIEWS_FORM]

Door gebruik te maken van de Artis kortingscodes op onze website hoeft een bezoek aan Artis helemaal niet duur te zijn!

Kortingscodes van Artis

Op onze website worden verschillende Artis kortingscodes aangeboden, die een bezoek aan deze dierentuin erg voordelig maken. De Artis kortingscodes worden in verschillende soorten aangeboden. Met sommige kortingscodes voor Artis krijg je korting op de entreeprijs van het dierenpark, terwijl je met andere kortingscodes kunt profiteren van korting voor een kop koffie met appelgebak.

Houd er rekening mee dat de kortingscodes voor Artis alleen gebruikt kunnen worden als je vooraf online tickets bestelt via de website van Artis. De Artis kortingscodes op onze website zijn namelijk niet aan de kassa van Artis te gebruiken. Door je tickets vooraf te bestellen voorkom je dat je lang in de rij hoeft te staan.

Korting voor studenten

Voor studenten is een bezoek aan Artis vooral voordelig tijdens de daluren. Zij kunnen op vertoon van hun studentenpas op doordeweekse dagen en buiten de vakanties en feestdagen om, al voor 3 euro naar binnen. Een leuk uitstapje na je colleges of een lastig tentamen! Let wel, dit geldt voornamelijk voor de studenten van Amsterdamse universiteiten en hogescholen.

Ook voor jongere kinderen biedt Artis aantrekkelijke kortingsacties. Zo kunnen kinderen tot 2 jaar gratis naar binnen. Kinderen met een leeftijd tussen de 3 en 9 jaar krijgen €3,45 korting bij een bezoek aan Artis.

Officiële website

© www.artis.nl